- 13 Mart 2019
- 16.312
- 64.066
- 598
Evet orası sayılı yarışma yapılıyor ama isteyen yine girip yorum yazabiliyornasıl yani gruplara sayıylamı alıyolar
Hayırlı olsun inşallah bol bol kilo verirsinEvet orası sayılı yarışma yapılıyor ama isteyen yine girip yorum yazabiliyor
Yani ben yarışma ekibine katılacağım inşallah
Aminn inşallah yaaHayırlı olsun inşallah bol bol kilo verirsin
Hangi Marka ? Çok şaşırdım ilk kez duydumFırının kapak kulpu kırıldı
Servisten geldiler biri garantiye girer sizlik bir sey yok dedi diğeri garantiye girmiyebilir dedi
Bekonun airfrylı modeli alalı daha 2 ay olmadıHangi Marka ? Çok şaşırdım ilk kez duydum
Daha çok yeniymişBekonun airfrylı modeli alalı daha 2 ay olmadıbende ilk defa şahit oluyor tuttuğumu koparırım
Kolun bi tarafı hafif sallanıyordu ama önemsemedim bi vidadan çıkıp diğerine baskı kapıp kırdı gelen kişi garantiye girer dedi sipariş verdiler bakalım geldiklerinde ne diyeceklerDaha çok yeniymişsağlam değilmiş demekki tuttuğunu kopardığın belli valla
Zaten sallanıyormuş senlik bi şey yok o zamanKolun bi tarafı hafif sallanıyordu ama önemsemedim bi vidadan çıkıp diğerine baskı kapıp kırdı gelen kişi garantiye girer dedi sipariş verdiler bakalım geldiklerinde ne diyecekler
Aynen öyle bakalım merakla bekliyorum ne diyeceklerZaten sallanıyormuş senlik bi şey yok o zaman
Bu ipi bulursam bunu örmek isterim
Neyi seyrederken cabuk söyle ahiretligim ne oSeyrederken kalori yakılımıyordur
Bunu kız yapıyor bende seyrediyorumNeyi seyrederken cabuk söyle ahiretligim ne o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?