Hayır ramazanlarda hep tuttum sadece adet borcum var benim yani senede 7 gün
Çok fazla bonus adet oldum olalı hiç tutmadım borçları anneminde suçu var hiç uyarmadı tut biriktirme demedi. İki senedir tutmaya başladım işte işin içinden çıkamayacak gibi hissediyorum
Dedi çıtır piliçGenç çıtırsın maşallah
Bende yanlış anlatmışım sanırımBen şu kısma takılıp ramazan hesaplamışım7×13 doğru olan evet
niye 50 lik oldun yaDedi çıtır piliç
Amaaan içim 50 lik olmuş
YAnlış anlamışsın mübarekBen şu kısma takılıp ramazan hesaplamışım7×13 doğru olan evet
Tansiyonla uğraşıyorum bu yaşta. Yine halimize hamdolsun. Manevi olarak ayrıca evrim geçirdim sanki. Her şey erken olmuş gibi hissediyorumniye 50 lik oldun ya
Bende bir karşılık vereyim de öyleEveeet orucu namazı birbirine kattığıma hayalin şarjını bitirdiğime pinhanı kaçırdığıma göre gidip huşuyla yatabilirim
Bende bir karşılık vereyim de öyle
Çok iyi konuşmuşum gshahahaHiç canlanma yerinden laf dalaşımıza buralar hazır değil. Bir nokta koyarım şuraya çık çıkabilirsen işin içinden
Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsunArkadaşlar yazdıklarınızı okuyamadım
Bugün öğlen 12 de dedem vefat etti dualarınızda dedeme de yer verin
Ben basladigindan beri 3 gün tutabildim hayallerim vardi. Olayım bitsin baslyacagim insallah Ramazana kadar1 sene üç ayları tutmak istiyorum ömürüm vefa ederse buna niyet ediyorum inşallah yaparım
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunArkadaşlar yazdıklarınızı okuyamadım
Bugün öğlen 12 de dedem vefat etti dualarınızda dedeme de yer verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?