Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben basladigindan beri 3 gün tutabildim hayallerim vardi. Olayım bitsin baslyacagim insallah Ramazana kadar
İnşallah hepberaber tutalım
Sanki bir yerde okumuştum hiç araştırmadım belki söylentitir 1 sene tutanın kaza orucular
af oluyor diye hayaller ümitler diyelim

Akşam ne güzel muhabbet edip, gülüp ağlamışsınız. Ben erkenci kuş uyuyordum

İbadetler konusunda geçmişe takılıp, ümitsizliğe düşmeyelim. Düşersek şimdiye odaklanamayız ve günün hakkını veremeyiz. ( nasılsa çok borcum var bitmez gibi gibi ) düşünceler bizi dibe çeker soğutur.

Bilerek veye bilmeyerek hepimizin eksiği, borcu hatası var. Önemli olan az az da olsa devamlılıkla, gayretle ve Allah in izni ile yapabiliriz.

Vakit namazlarını kılınca hemen arkasından bir günlük kaza kılmak
Pazartesi Perşembe, kandil günleri üç aylarda, şevval ayında gibi gibi az az oruç tutmak
Tesbihatlar çekmek
Bizi diri, canlı tutar hanımlar

Birbirimizi teşvik ederek yoluna girer umudunda olalım. Erteleme yapmayalım önümüz ramazan şimdiden bazı şeyleri yapmaya başlarsak ne güzel olur

Borç demeyin ben ne yapayım a dostlarımmm 5. Sınıfta herşey farz oldu. Yaşım 40 gayret ediyorum. son nefesimize kadar bitirmeyi Rabbim nasip eylesin cümlemize aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…