ben demiştim ama maşallah ta dedim nazar değmiş olamazMaşallah erkencisin diyen kimdi ben bi uyumuşum okula 15 dk kala uyandım şarjım bitmiş dağ başında kalmışım gibi hemen gittim yetiştim şükür
perdeciyi çağır nasıl çıktığını göstersin yıkamak daha temiz olur silmektenseÇıkarıp halı yıkamaya verin o temizler demişti perdeci 3 yıl önce. Sonra netten baktım silen var fırcalayıp yıkayan var çıkarıp yıkıyan var. Ama kullanışlı değil ya şimdi ki aklım olsa normal tül alırdım çıkar at makineye pratik bi zor çıkmıyor da anlamadım ki
çok kapsamlı bi rapormu ? biz özel hastaneden 1,250 tl ye falan çıkarıyoruz değişmediyseBu arada devlet hastanesine 2bin kusur para verdim işe giriş tahlilleri içindaha kazanmadan maaş yiyorum
yakınsın herhalde annenlerle ne güzel , benimde annemlerle evimiz karşılıklıydı,şimdi iki sokak ileriye taşındım.kızımda evlendi iki sene olucak oda yakında yürüme mesafesi beş dakika yakın olmak çok güzel Allah herkese nasip etsinAnnemlere geldikdi çay içmeye
Çocukların 3ü de uyudu.
Belki biz de kalırız. Ya da oğlanı alır eve geçeriz yarın kahvaltıya geliriz, bakalım.
Gece uzun
A dan z ye muayene oldum valla, sadece 1 Dr muayenesinden 350tl alıyorlarçok kapsamlı bi rapormu ? biz özel hastaneden 1,250 tl ye falan çıkarıyoruz değişmediyse
Evet abla öyle yapıcamperdeciyi çağır nasıl çıktığını göstersin yıkamak daha temiz olur silmektense
biraz aktif olmuşuzBir gün ne cok konuşmuşsunuz diyeceğim hiç aklıma gelmezdi
Canım ya maratona çıktım ama eşim erken gelince girip yazamadımHadi bakalım gittim ben çok işim yok ortalık dağınık mutfak falan
Yok artıkBakın ne buldum
Takip ediliyoruz
Olan kamyon arakası yazılanlara olduYok artıkakşam yazılan bir şey hemen önüne mi çıktı takip ediliyoruz heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?