- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
Çok güzel gerçekten ama kendi dantellerimi düşündüm kıyıp kesemem ilmek ilmek örmüş annem onlarıBayıldım buna
Geçen gün bende gördüm acaba yaptırsam mı, kullanırmıyım dedim sonra vazgeçtim. Duruyor öylece bazanın altında dantellerBayıldım buna
ALLAH kabul etsin bonusummBugün ben türbe ziyaretine gittim dua ettim bol bol şükür.
15 liraya elim kadar bi yasin cüzü aldım
TÜrbede camide geyik boynuzlu avokadolu çoraplarımı giymiş olmanın stresi vardı üstümde. Çok yanlış bir gün ya da yanlış bir çorap
ALLAH kabul etsin bonusumm
Benim çantamda çorap daima yedek vardır
Üşenmeyip kalktım, çorap çekmecesine baktımgeyik boynuzlu avokadolu çoraplarımı giymiş olmanın stresi vardı üstümde.
Hahaha yaa benim de düz çoğu bunu beğenip almışım sabahta niye giydim hiç bilmem düşünsene namazda eğiliyon avokado bakıyor sanaÜşenmeyip kalktım, çorap çekmecesine baktımhepsi düz renk çiçek böcek hiçbir şey yokmuş. Ruhum 60 olmuş sanırım
Offf güldüm ama bi an gözümde canlandıHahaha yaa benim de düz çoğu bunu beğenip almışım sabahta niye giydim hiç bilmem düşünsene namazda eğiliyon avokado bakıyor sana
Demi büyük emek varÇok güzel gerçekten ama kendi dantellerimi düşündüm kıyıp kesemem ilmek ilmek örmüş annem onları
Benimde kullandığım sadece 1 model var dantel. Diğerleri duruyor öyleceGeçen gün bende gördüm acaba yaptırsam mı, kullanırmıyım dedim sonra vazgeçtim. Duruyor öylece bazanın altında danteller
Ay güldümBugün ben türbe ziyaretine gittim dua ettim bol bol şükür.
15 liraya elim kadar bi yasin cüzü aldım
TÜrbede camide geyik boynuzlu avokadolu çoraplarımı giymiş olmanın stresi vardı üstümde. Çok yanlış bir gün ya da yanlış bir çorap
En azından gözü yokAy güldümbende beşiktaşlı corap giymiştim hic olmayacak yerde. Akıl tutulmasi oluyo bazen
Ahhh gençlikAy güldümbende beşiktaşlı corap giymiştim hic olmayacak yerde. Akıl tutulmasi oluyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?