- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
Yarın mutfagi foşurdatalim miBenim değil
Eltin mi gitmemiş.?Bugün aslında ben başsağlığı na gidecektim eltimin akrabası vefat etti dün
eltim ben gitmem argo birşeyler dedi hiç kimseyi tanımıyorum diye ben de gitmedim eşim ve kv ile KB gitti şimdi baş sağlığına gideyim mi eltime
OlurrrYarın mutfagi foşurdatalim mi
Evet gitmedi cenazeye sabah gelir birlikte gideriz demiştik öğlene doğru aradım gitmeyeceğim dediEltin mi gitmemiş.?
Eğer bir araya gelince gitmedim diye mahcupluk duyacaksan git ama görüşmediğin insanlarsa gitme derimBugün aslında ben başsağlığı na gidecektim eltimin akrabası vefat etti dün
eltim ben gitmem argo birşeyler dedi hiç kimseyi tanımıyorum diye ben de gitmedim eşim ve kv ile KB gitti şimdi baş sağlığına gideyim mi eltime
Eğer bir araya gelince gitmedim diye mahcupluk duyacaksan git ama görüşmediğin insanlarsa gitme derim
Bir araya gelme ihtimalim yok rahmetlinin ailesi ile eltimlere gidip akrabası olduğu için baş sağlığı dileyim mi eltime eşim de kararsız kaldıEğer bir araya gelince gitmedim diye mahcupluk duyacaksan git ama görüşmediğin insanlarsa gitme derim
Eltine git derim benBir araya gelme ihtimalim yok rahmetlinin ailesi ile eltimlere gidip akrabası olduğu için baş sağlığı dileyim mi eltime eşim de kararsız kaldı
Eltine gidip başsağlığı dilersin canım en iyisi kendisi de gitmemiş.Evet gitmedi cenazeye sabah gelir birlikte gideriz demiştik öğlene doğru aradım gitmeyeceğim dedi
İyimmm hatunumm boğazım için adaçayı yapacağımEline sağlık bir sürü şey yapmışsın sağlığın nasıl daha iyimisin
Eltine git derim ben
Evet gidelim bence de akrabası sonuçtaEltine gidip başsağlığı dilersin canım en iyisi kendisi de gitmemiş.
İyi akşamlaryakınsın herhalde annenlerle ne güzel , benimde annemlerle evimiz karşılıklıydı,şimdi iki sokak ileriye taşındım.kızımda evlendi iki sene olucak oda yakında yürüme mesafesi beş dakika yakın olmak çok güzel Allah herkese nasip etsin
Bende birazdan geçiyorum inşallahuyku moduna geçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?