Geçmiş olsun canim ❤❤Günaydın çiçeklerrrrcumadan beri gelemedim buralara hem yoğundum hemde birden bire rahatsızlandım şuan iyim toparlandım serum filan
Bugünde inşallah kendim de o gücü görürsem ev işine bakacağım yoksa çamaşır yıkama işlerine girişeceğim
Eki Görüntüle 3385267
Çok geçmiş olsun tinosumm çiçeğimmmGünaydın çiçeklerrrrcumadan beri gelemedim buralara hem yoğundum hemde birden bire rahatsızlandım şuan iyim toparlandım serum filan
Bugünde inşallah kendim de o gücü görürsem ev işine bakacağım yoksa çamaşır yıkama işlerine girişeceğim
Eki Görüntüle 3385267
Yok pembe açıyor çiçeği bizim bahçede var bir tane hep çiçek dolu pespembeHiç pembe gördüm de bir resimde şaşırdım beyaz açar gibi hatırlıyodum
Benim de vardır yedek çorabım kış ayıysa patik alırım yanıma terlik giyemem gittiğim yerdeALLAH kabul etsin bonusumm
Benim çantamda çorap daima yedek vardır
Geçmiş olsun canım kendine dikkat et dinlen bugün deGünaydın çiçeklerrrrcumadan beri gelemedim buralara hem yoğundum hemde birden bire rahatsızlandım şuan iyim toparlandım serum filan
Eki Görüntüle 3385267
Geçmiş olsun canim ❤❤
Çok geçmiş olsun tinosumm çiçeğimmm
dinlen bol bol bu gün bi çamaşır yıka tamamdır
Geçmiş olsun canım kendine dikkat et dinlen bugün de
Kızlar ve bir konu daha evleri her zaman temiz tutmak..
Buraya iyi ki gelmişim gerçekten bi düzen oluşturdu bende elhamdülillah..
Haber aldığım gün telefon gelmeden bütün evi derleyip toplamistim supurmustim hatta size yazmak için telefonu elimde aldım annem 3 kere aramış o zaman anladım bisey olduğunu.. süpürge sesinden duymamışım telefonu.. Sonrasında hemen hazırlanıp çıktım.. Ailemizin en büyüğü dedem, bu yüzden çok gelenimiz oldu cenaze evinde yer kalmadı o gün akşam evime yatılı misafir aldım 6 kisi kadar ve Rabbim mahcup etmedi insan o an bunu düşünemiyor ama hersey önemli ve gerekli imiş yani demem o ki "düzenli evimiz hayatımız"..
"Bedenini her zaman temiz tut ölüm gelir.
Evini her zaman temiz tut misafir gelir.."
İkisi aynı anda gelebiliyor
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineGünaydın çiçeklerrrrcumadan beri gelemedim buralara hem yoğundum hemde birden bire rahatsızlandım şuan iyim toparlandım serum filan
Eki Görüntüle 3385267
Çok doğru ne zaman ne olacağımız belli değil dikkatli olmalıyızKızlar ve bir konu daha evleri her zaman temiz tutmak..
Buraya iyi ki gelmişim gerçekten bi düzen oluşturdu bende elhamdülillah..
Haber aldığım gün telefon gelmeden bütün evi derleyip toplamistim supurmustim hatta size yazmak için telefonu elimde aldım annem 3 kere aramış o zaman anladım bisey olduğunu.. süpürge sesinden duymamışım telefonu.. Sonrasında hemen hazırlanıp çıktım.. Ailemizin en büyüğü dedem, bu yüzden çok gelenimiz oldu cenaze evinde yer kalmadı o gün akşam evime yatılı misafir aldım 6 kisi kadar ve Rabbim mahcup etmedi insan o an bunu düşünemiyor ama hersey önemli ve gerekli imiş yani demem o ki "düzenli evimiz hayatımız"..
"Bedenini her zaman temiz tut ölüm gelir.
Evini her zaman temiz tut misafir gelir.."
İkisi aynı anda gelebiliyor
Geçmiş olsunGünaydın çiçeklerrrrcumadan beri gelemedim buralara hem yoğundum hemde birden bire rahatsızlandım şuan iyim toparlandım serum filan
Eki Görüntüle 3385267
Çok sağol canım amin
Amin Allah razı olsun canım çok sağolÇok etkilendim dediğinden gönülmeyvesi çok da mutlu oldum senin adına memnun oldumAllah sabır versin hepinize amcaya da rahmet eylesin ne güzel insanmış
Çok sağol canım benimÇok doğru ne zaman ne olacağımız belli değil dikkatli olmalıyıztekrardan başın sağolsun canım benim
Kahvemi aldım geldim . 1 saati geçmiş ama olsunBen 1 saat iş yapıp kahvemle geleyim İnşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?