Yogo yago bişeylerYogaya şans vermeliyiz
Hoşgeldin çiçeğimmmMerhaba hanımlar iyi akşamlar
Yatak odasını sabah hastaneye gitmeden topladım . Mutfağı da eşim yemekten sonra topladı temiz . Dün dip köşe temizlik yaptım bugün tüp bebek için opu olacağım diye . Şu an oturma odasından yazıyorum eşimle bi koltukta uzandık o Tv izliyor bende size yazıyorum
Çok geçmiş olsun bir sorun çıkmayacak inşallahBir gün onu, bir gün de tansiyon holteri takacaklarmış.
O ne hiç bilmiyorum.
O da tansiyonu ölçecek besbelli, bir gün boyunca
Yoktur eminiz ondanTeşekkür ediyorum sweetcim.
Bakalım kalbimde kocamdan başka bişey var mıymış
Afiyet olsunMantı yaptim
Aminnn canimmmHastalara geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah
Yarın da benim hastane sürecim başlıyor, holter, tansiyon holteri, eko vs hiç bilmediğim işler, heyecanlıyım..
Dua beklerim.
İnşallah hepimiz iyi olalım
Bakırköy eskisi gibi değil deriz
Sen bana yine 94 bebesi dersinBakırköy eskisi gibi değil deriz
Daha ses etmemSen bana yine 94 bebesi dersin
Geçmiş olsun güzel sonuçlar alırsın insallahHastalara geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah
Yarın da benim hastane sürecim başlıyor, holter, tansiyon holteri, eko vs hiç bilmediğim işler, heyecanlıyım..
Dua beklerim.
EtDaha ses etmem
Helva yaptım gördün mü
Eline sağlıkHelva yaptım gördün mü
Bugün oldum ablacım Allahın izniyle inşallah sağlıklı kalitelidir hepsiHoşgeldin çiçeğimmmellerine sağlık opu ne zaman oluyorsun
Hayırlı sonuclar alırsın inşallah canım, Allah çabanızı boşa cikarmasinBugün oldum ablacım Allahın izniyle inşallah sağlıklı kalitelidir hepsi
Görsel yok o kadar şey olmim dedim sadece bilgi geçtimEline sağlıkgörmedim bakayım
Geçmiş olsun canimm, inşallah temiz çıkar bütün sonuçlarınHastalara geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah
Dua beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?