Son sayfaları teker teker gezdim tekrardan.Görsel yok o kadar şey olmim dedim sadece bilgi geçtim
Geçmiş olsun güzel sonuçlar alırsın insallah❤
Teşekkürler kızlarGeçmiş olsun canimm, inşallah temiz çıkar bütün sonuçların
Amin inşallah çok güzeldi keyifliydiHayırlı sonuclar alırsın inşallah canım, Allah çabanızı boşa cikarmasin
Hayırlısı ile güzel sonuç alırsın inşallah Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBugün oldum ablacım Allahın izniyle inşallah sağlıklı kalitelidir hepsi
Çok geçmiş olsunHastalara geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah
Yarın da benim hastane sürecim başlıyor, holter, tansiyon holteri, eko vs hiç bilmediğim işler, heyecanlıyım..
Dua beklerim.
İnşallah hepimiz iyi olalım
merhaba,hoş geldin ben seni yeni gördüm , tedavi sürecin hayırlı olsun güzel haberler verirsin inşallahMerhaba hanımlar iyi akşamlar
Yatak odasını sabah hastaneye gitmeden topladım . Mutfağı da eşim yemekten sonra topladı temiz . Dün dip köşe temizlik yaptım bugün tüp bebek için opu olacağım diye . Şu an oturma odasından yazıyorum eşimle bi koltukta uzandık o Tv izliyor bende size yazıyorum
geçmiş olsun canım senin neyin vardı. ben atlamışım herhaldeHastalara geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah
Yarın da benim hastane sürecim başlıyor, holter, tansiyon holteri, eko vs hiç bilmediğim işler, heyecanlıyım..
Dua beklerim.
İnşallah hepimiz iyi olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?