- 2 Ağustos 2013
- 38.486
- 129.871
- 798
Bugün yemek geçe kaldı şimdi oturdum bendeHelloo neler yapiyorsunuz
Duzenli şerbetgsgdjddl
Tv de falan izlenecek bişey yoksa demek
Maşallah emojisi bıraktım bu mesajaBen biliyordum hatta geçenlerde diyecektim daha küçük gibisin öyle bir enerjin var diye
Teveccühün caanımTabi ki de fıstık gibisin 29 çok demişsin
Ben biliyordum canım yaşını87 liyim dedim diye şaşıran emojiler ardarda geliyorr.
Neden size daha genç hissettirdim bilmem
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şuanda
Ama çok komik yaaa her yeni gelende bir yaş mevzusu oluyor ortaya dökülüyorTamam mı herkesin yaşı artık ya hshaha her gün ya biri yaşlanıyor ya biri küçülüyor
Napsak her mesajın sonuna parantezle yaşımızı mı yazsakTamam mı herkesin yaşı artık ya hshaha her gün ya biri yaşlanıyor ya biri küçülüyor
87 liyim dedim diye şaşıran emojiler ardarda geliyorr.
Neden size daha genç hissettirdim bilmem
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şuanda
Hala emin değiliz bi de pinhan 85 li biliyorum 87 li çıkıyorAma çok komik yaaa her yeni gelende bir yaş mevzusu oluyor ortaya dökülüyor
Görünür yapsak yeter de yaşın önemi yok ki anlaşabileceğim kişiler olduğunuzu hissediyorumNapsak her mesajın sonuna parantezle yaşımızı mı yazsak
Sen de bir fıstıksın penyezciiimpinhann 29 -30 diye aklımda kalmış eee aramızda pek yaş farkı yokmuş 83 ben
Görünür yapsak yeter de yaşın önemi yok ki anlaşabileceğim kişiler olduğunuzu hissediyorum
Yaş mevzu neden açıldı
Aynen, önemi yok tabii.Görünür yapsak yeter de yaşın önemi yok ki anlaşabileceğim kişiler olduğunuzu hissediyorum
Daha şaşırırım baaaakHayır sen ne şoşardın pinhan benim devre
DUruuun!! Ben 2000liyimTamam mı herkesin yaşı artık ya hshaha her gün ya biri yaşlanıyor ya biri küçülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?