Canın sağolsun Sweet....Büyük bi hata yaptım işle ilgili modum düştü
3 yıllık sen ?ben bayburt ne kdardir evlsin
Otomatik pinhanBatarken güneş ardında tepelerin
Geldi veda zamanı teletabilerin
Eveeet. Anam babam gitti
Bakıcılarım gitti iş başa düştü a dostlaar!
Sanki günlerdir hastanede yatıyorum da eve yeni geldim. Herşeye bi uzağım sanki
3 gündür çeşitli cihazlarla gezdiğim için oğlum bana "anne sen otomatik mi oldun" dedi.
Adım otomatik oldu evde
Yemek muhabbeti dönmüş.
Dünden taze fasulye ve bulgur pilavı var.
Şimdi yanına tavuk soteliyor beyim.
Ben evde geziniyorum,hastayım ya ben
Her yerde iş beni bekliyor, yarından itibaren rutine döneriz
Noldu sweetBüyük bi hata yaptım işle ilgili modum düştü
Sen çalışıyormuydun bacımsuBüyük bi hata yaptım işle ilgili modum düştü
İnsanız olur öyle şeyler sıkma canını swetimm düzeltirsiniz inşaAllahBüyük bi hata yaptım işle ilgili modum düştü
Canın sağolsun Sweet....
İnşallah telafi edilebilir birşeydir
Noldu sweet
Kursumuz var ya efseriko ben evden ilgileniyorumSen çalışıyormuydun bacımsu
İnsanız olur öyle şeyler sıkma canını swetimm düzeltirsiniz inşaAllah
Canınız sağ olsun insanız oluyor dalgınlıklarKursumuz var ya efseriko ben evden ilgileniyorum
Telafi edilebilir bize biraz zararı olacak ama önemli değil şu an için. 2 kursiyerin bugün sınavı varmış ve ben bunu farketmemişim. Haliyle kursiyerlerin haberi olmadı. Sınava yarım saat kala gördüm. Hakları yandı. Birinin son hakkıydı dosyası yandıdiğerinin 3.hakkıydı. Dosyası yananı tekrar kayıt edicez ücretsiz. 3.hakkı olan buna girmediği için son hakkı kaldı eğer geçemezse sonraki sınavda onu da ücretsiz kayıt edecez
Aynen yaa Allahtan telafi edilebilir bir şey. Bir de randevular 1 hafta sonraya falan verilir normalde. Bu iki kişiye 3 gün sonraya verilmişCanınız sağ olsun insanız oluyor dalgınlıklar
Küçük uyudu büyükler ders çalışmaya gitti yeni kumandayı aldım TV bakacağımHelloo neler yapiyorsunuz
Kissmetten öteye yol yok derler ya demek böylesi hayırlısıymışKursumuz var ya efseriko ben evden ilgileniyorum
Telafi edilebilir bize biraz zararı olacak ama önemli değil şu an için. 2 kursiyerin bugün sınavı varmış ve ben bunu farketmemişim. Haliyle kursiyerlerin haberi olmadı. Sınava yarım saat kala gördüm. Hakları yandı. Birinin son hakkıydı dosyası yandıdiğerinin 3.hakkıydı. Dosyası yananı tekrar kayıt edicez ücretsiz. 3.hakkı olan buna girmediği için son hakkı kaldı eğer geçemezse sonraki sınavda onu da ücretsiz kayıt edecez
Çay içiyoruz canımHelloo neler yapiyorsunuz
Kuru kuru daha iyiben de çay demledim tv bakiyorum çayi içeceğim daha yanına hiçbişi yok kuru kuru içeceğiz
Vardır bir hayırAynen yaa Allahtan telafi edilebilir bir şey. Bir de randevular 1 hafta sonraya falan verilir normalde. Bu iki kişiye 3 gün sonraya verilmiş
Seviliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?