Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kv beni evliliğimin 3 ayımda dr götürüp çocuğu oluyor mu diye baktırmıştı
Yok artık yaa bu nasıl birşey sinirim bozuldu

20 yıldır evliyim çocuk hakkında, bir kez bile ne söz işittim nede imalı laflar duydum ne yüzüme, nede arkamdan... Bu konu özeldir karı-koca arasında konuşuluyor. Diğer kişilere söz düşmez.

Senin valide maşallah çok hanımefendi, oturaklı bir kadın sanırım penyez
Maşallah hep iyi söz ediyorsun

Senin valide maşallah çok hanımefendi, oturaklı bir kadın sanırım penyez
Maşallah hep iyi söz ediyorsun
Öyle pinhanim anlayışlı, hakkını yiyemem ALLAH razı olsun her konuda k.validemin..
Kızı yok iki eltiyiz, ikimizide sever bizde severiz k.validemizi

cok kolay oluyor saniyorlar napaim geç evlendim yani okuldu işti derken 28de evlendim 4 ay sonra 29 yasına girdim falan 1.5 yillik evliyiz şuan
Hiç düşünüp üzülüp stres yapma konuşsun konuşanlar ben 17 de evlendim 20 de anne oldum bunun yaşla ilgisi yok

Hiç düşünüp üzülüp stres yapma konuşsun konuşanlar ben 17 de evlendim 20 de anne oldum bunun yaşla ilgisi yok
hiiç takmiyorum artık inan 4.ayda söylenmeye başladilar evlilimizin tadını çikariyorum zaten 5aydır eşimle ayrı illerdeydim görev gereği kafam rahat eşimin yanımda oluşunun huzurunu yaşiyorum üç ay sonra yne gidicek bu döngü böyle bizimde zamanımız var napalim kismt ne zaman ise o zaman olacak

cok kolay oluyor saniyorlar napaim geç evlendim yani okuldu işti derken 28de evlendim 4 ay sonra 29 yasına girdim falan 1.5 yillik evliyiz şuan
Konuşanlar hiç bitmez sakın kafana takıp, üzülüp zamanını çalmalarına müsade etme. Biri konuyu açtığı vakit kim olursa olsun " bu konu bizim özelimiz" de yeter. İkinciye sormak gibi bir gaflete düşmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…