- 2 Ağustos 2013
- 38.487
- 129.875
- 798
Oooo Allah mutluluğunu daim etsin inşallahBende 2001liyim hemide 4 senelik evliyim pişmam değilim
Ay inşallah inşallah arada gel gitler oluyor ama şükür bu günümüzeOooo Allah mutluluğunu daim etsin inşallah
Evet öyle ben biraz böyleyim malesef herkesin içinde ağlayamam ama dolunca da hoc olmadık bi yerde tutamam kendimi bi bakış bile yeter içimi dökmeyeDaha ne olduki canım çok normal.
Bu sürecin çok ağırını yaşadım tek öğrendiğim şey güçlü olmaya çalışmamak oldu.
İnsan en dar, en üzgün gününde güçlü olmak zorunda değil. Gücümüz zaten inancımız.
Acıyı yaşamanız lazım. Her aklına geldiğinde oturup ağla hiç bastırma kendini.
Kimlerin baktığı da görünüyor mu100 ziyaretçi hayırlı geceler size de
Kimlerin baktığı da görünüyor mu
Bazılarını görebiliyoruzKimlerin baktığı da görünüyor mu
Benim hayatıma ekstra bir şey katmadı ben başka yerden de görebiliyorum kim nereye bakıyor yazıyor pro olsa bileProluk nasıl bir sey anlatsana abla
Sayfada üstte kaç kişi var, altta da üye olanları görüyoruzProluk nasıl bir sey anlatsana abla
Bunları unutmuşumBenim hayatıma ekstra bir şey katmadı ben başka yerden de görebiliyorum kim nereye bakıyor yazıyor pro olsa bile
Birde gizlenebiliyorlar çevrimici olduğunu ne zaman kk ya girip çıktığını görmüyor diğer üyeler
Benim hayatıma ekstra bir şey katmadı ben başka yerden de görebiliyorum kim nereye bakıyor yazıyor pro olsa bile
Birde gizlenebiliyorlar çevrimici olduğunu ne zaman kk ya girip çıktığını görmüyor diğer üyeler
Çokta önemli değilmiş neyseSayfada üstte kaç kişi var, altta da üye olanları görüyoruz
Mesajlarda belki bir süreye kadar düzeltme yapabiliyoruz gibi gibi...
Ben kendimi gizlemeyi düşünmedim görünmek güzelBunları unutmuşumLidlaylim
Bdv de geziyorsan 30 dk mesaj düzenleme süresi iyi oluyorÇokta önemli değilmiş neyse
Benim derdim bana yeter yaaBdv de geziyorsan 30 dk mesaj düzenleme süresi iyi oluyor
Allah kabul etsin bizlerin arkasından da okuyanlarımız olsun. Hoşgeldin canım, tekrar başın sağolsun sabırlar diliyorumSelamlar herkese hayırlı gecelerbugün kuranimiz vardı daha yeni girebildim bi 91 i 81.diye okudum tam bitti derken 10 sayfa daha yazı olduğunu farkettim maşallah size
Sende suan gizlisin görünmüyo ama rozetin cok güzel duruyoBen kendimi gizlemeyi düşünmedim görünmek güzel
Allah kabul etsin canımSelamlar herkese hayırlı gecelerbugün kuranimiz vardı daha yeni girebildim bi 91 i 81.diye okudum tam bitti derken 10 sayfa daha yazı olduğunu farkettim maşallah size
Amin abla çok teşekkürler Allah razı olsunAllah kabul etsin bizlerin arkasından da okuyanlarımız olsun. Hoşgeldin canım, tekrar başın sağolsun sabırlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?