- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.139
- 598
Aah ah bazen bu konu da kalbim çok üzülüyor şeytan da çok durtüklüyor yani hersey tam yolunda giderken öyle bi cümleler söyleniyor kiÜtüyü canının istediği zaman yapıyorsun gönülcüm. En aciliyetsiz iş evdeki.
Bu şikayetler seni aman ütüleri hazır edeyim laf etmesin duruma itmesin sakın.
Masa orada açsın taksın ütüyü fişe acil lazım olan varsa ütülesin.
Binlerce adam var bunu yapan.
Sakın eksiklik hissetme. Yere saç teli düşse biz almadan yıllarca orda kalır fiziken mümkün değil yok olması o zaman bu kadar iş güç boşuna ya da eksik olabilir mi? Daha yolun başında sayılırsınız evlilikte bizim yaptığımız hataları yapmayın. Taviz verdiysen de daha verme verdiğini geri al.
İşleri kimse için yapmıyoruz kendimiz temiz oturmayı seviyoruz yapmadığımız takdirde Allah katında zerre sorumluluğu yok.
Vay vay vay abartiya gel gören de diyecek ki ne iş yapıyor buYA aslında ben iş arkadaşı destek kuvvet gibi olur diyodum ama nasıl geliştiyse rakip gibi anlaşıldı
Mesela herkesin ya bana çıkarsa naparım dediği kişiGonulmeyvesi şu an korkulu rüyamız
Hadi hayirli olsunn
Mekanı cennet olsun inşallahAklıma düştü profilime girip o zamanlardaki mesajlarımı okudum . Babamın vefat zamanlarınıgece gece dua istedi demek ki
İnşallah ciddi birsey yoktur canımÇok moralim bozuldu yakınım la ilgili bir habere inşallah hayırlısı olur onun için
Evet canım hayirli olsun vakitlice işlerimizi.bitirip kendimize de vakit ayırabiliriz inşallah
Var tabi. Konu başında en üstte 3 nokta var ya ona bas. Kimler kimler yazdıya gir ordan adını bulup sağdaki mesaj dayısına tıkla bütün mesajların gelirSevgiliNego Varken katıldığım zamanlara.gidip ne yorum yapmışım diye okuyasım var bunun kolayı yokmuş yaa
Konuya İlk girişim ahanda bu şekil olmuşKızlaar selamlar bende katılmak istiyorum
Hep tertitpli düzenli olmak istemişimdir
Tertemiz olsun herşeyim yaoabildiğim kadar yapıyorum ama
Ama hep bi eksiklik oluyor
Bende burayı gördüm
Ödevlere katılmak istiyorum
Bugün oturma odası koltuklarımı sildim beyaz sabunla sonra sirkeli suyla duruladım
Evi sildim süpürdüm
Bi makine çamaşır astım
Bu kadar
Maraton falan bilmiyor muşumTemizlik arası mı desem başlangıcı mı desem bir kahve arası
Mutfak tülümle oturma odası tülümü makineye attım yıkanıyor
Soframı topladım
Mutfağa girişicem şimdik
Maraton dediğiniz şeye hakim değilim ama bende katılabilirimm
9 aylık hamileyim hala ütü düşünüyorum vay canınaHarikasın yaa maşallah benim bugün enerjim erken bitti mide bulantısı baş dönmesi başaldı ikindiden beri yemeği zor yaptım
Yani ben şunu anladım evin düzenli toplu temiz kalması için bizim totomuzun yere gelmemesi lazım sürekli koştur koştur
Ama artık ayaklarım şişiyor çok ayakta kalınca bugün yine şişti çokda kalamdım aslında
Ütü yapamadım malesef yarına kaldı
Bulşk mknsini bile boşaltıp dolduramadım kanım çekiliyor sanki
Okudukça şaşırdım iyi gücüm kuvvetim varmışHayırlı akşamlaarr en son ocak temizliğinde kalmışım
Ocak ve tezgahı dezenfekte ettim
Bulaşıkalrı yerleştirdim
Evi süpürdüm sildim toz aldım
Çamaşırları katladım yerleştirdim
Nevresim ve havluları yıkadım astım
Temizlik kovası ve bezleri güzelce yıkadım kaldırdım
Akşam yemeği için çorba pişirdim
Yemek hazırladım
Sofrayı topladım
Bulaşık mak.boşalttım
Kirlileri doldurdum
Ocağımı tekrar bi sildim
Şuan heryer tertemiz ve toplu
Tezgahımın üzeri bomboş
Ve son olarak ütümü de yaptım
Artık namaz kılıp yatma vakti
Selamlar kızlar bende daha yeni uyandım bi abdest alıp çayı koydumbugün işlere başlamam öğleni bulur mu acaba erkenden yapmak istiyorum ama bakalım
doğuma az kaldı telaşı sarmış beni hey gidi zaman çabuk geçmişDün neler yaptım
Kahvaltı hazırladım, sofrayı topladım
Salonun
koltukları silindi
halısı silindi sandalyeler silindi dip köşe süpürüldü toz alındı yerlerde silindi
Oturma odası
Koltukları silindi
Halısı silindi
Koltukları çekildi arkaları süpürüldü silindi
Toz alındı (tablolar dahil)
Yatak odasını süpürdüm sildim bazanın altı dahil ve toz da aldım
Ara holü de süpürdüm sildim
Mutfak süpürdüm sildim mkineyi doldurdum çalıştırdım
Banyo
Lavabosunu cifledim yerlerini sildim
Paspasları ve havluları değiştirdim
Temizlik bezleri ve banyo paspasları da yıkandı
Yemek yenildi sofra toplandı çay faslı sonrası mortingosonrasında erkenden uyudum
Sayende buldum canım sagolsainVar tabi. Konu başında en üstte 3 nokta var ya ona bas. Kimler kimler yazdıya gir ordan adını bulup sağdaki mesaj dayısına tıkla bütün mesajların gelir
Gaz bultundan görmemişimSabah yazdım ev kalabalık misafir gelicek yemek hazırlıyorum bana gaz verin dedemiştim
Eylül uyudu galiba şimdi gelip atom gaz değil ki diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?