Aah ah bazen bu konu da kalbim çok üzülüyor şeytan da çok durtüklüyor yani hersey tam yolunda giderken öyle bi cümleler söyleniyor ki
Sizler burda gönül iş yapıyor şöyle böyle diyince şaşırıyorum inan ki
Sagolsun esim.bazen öyle bi moda sokuyor ki beni sanki hic bi iş yapmiyormusim gibi ama takılmıyorum artık elimden geleni yapıyorum insanın her zaman hali bir olmuyor daha yeni yeni oturuyor ev hanımligı desem yerinde olur
Dün kafam karışıktı girip çıktım ondan farketmedim benHiçkimse de hatırlamamış beni ya
Sevdiğim biri çok üzülmüştü terkedildi evlilik öncesi ailesi de bizlerde yanında olup destek olacağız atlatacak bu zamanı daİnşallah ciddi birsey yoktur canım
İnşallahEvet canım hayirli olsun vakitlice işlerimizi.bitirip kendimize de vakit ayırabiliriz inşallah
gerçekten bonus kimseye yaranamıyosun, ne eşine nede çocuklarına bizde öyle 20 yıldır çalışıyorum. elimden geldiğince her şeye yetişmeye çalışıyorum. tabiki hataymış keşke yetişmeseydim o yüzden hep benden bekliyolar evin işlerini ben mecburmuşum gibi görevim olarak görüyolar. pazar bende market bende yemek,temizlik.ütü çamaşır,bulaşık 4-5 senedir ütü yapmıyodum. taşındığım binada bi arkadaş vardı o geliyodu ütü yapmaya onunda bizim taşındığımız gün eşi trafik kazasında vefat edince oğlunun yanına ankaraya taşındı. gençlere yeni evlilere tavsiyem her şeyi yapmayın yetiştirmeyin kimseye yaranamıyosunuz bu hayatta evladınız bile olsa yaptığınız sürece iyisiniz.Ütüyü canının istediği zaman yapıyorsun gönülcüm. En aciliyetsiz iş evdeki.
Bu şikayetler seni aman ütüleri hazır edeyim laf etmesin duruma itmesin sakın.
Masa orada açsın taksın ütüyü fişe acil lazım olan varsa ütülesin.
Binlerce adam var bunu yapan.
Sakın eksiklik hissetme. Yere saç teli düşse biz almadan yıllarca orda kalır fiziken mümkün değil yok olması o zaman bu kadar iş güç boşuna ya da eksik olabilir mi? Daha yolun başında sayılırsınız evlilikte bizim yaptığımız hataları yapmayın. Taviz verdiysen de daha verme verdiğini geri al.
İşleri kimse için yapmıyoruz kendimiz temiz oturmayı seviyoruz yapmadığımız takdirde Allah katında zerre sorumluluğu yok.
hayırdır inşallah canımÇok moralim bozuldu yakınım la ilgili bir habere inşallah hayırlısı olur onun için
ben hafta içi akşamları yemek ,çay ve bulaşık işleri yapıyorum. çamaşır atıyorum birikince pazara gidersem onları yerleştiriyorum. birde tuvalet ,lavabo yıkarım fazla bişe yapamıyorum.Çalışanlar ekibine etcezzz enerjimiz biterse akşamları birbirimizden gaz alırız
papatyamm Tiniminimavihanim karşı rakibe gösterelim kendimizi
sobada ne kadar güzelmiş öyle
Bugün seni seçtim pikaçuLimonsuzzcay Nane Limon Kabugu ve ben bence üçümüz güzel bi ekip olduk ne dersiniz
Limonsuzcum hiç boşuna kaytarma seni kaptık biz
Limonlar ayrı kalmasın
Ay ne iyi olur ya .Nane Limon Kabugu
Limonsuzzcay
Sevgili ekip arkadaşlarım; Ramazan temizliğimizi bitirelim de biraz sahurluk iftarlik yapalım buzluğa atalım kolaylık olur
Ne dersiniz
Sen denedin mi canım ? Aman hasta olmasınlar da sarımsak kokusuna razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?