Düzenli Evimiz & Hayatımız

Uyma sen ona bu durumu kabullenip de eksiğini tamamlamaya çalışma eksik yok çünkü sorun yok.
Asıl sorun onun tavrı sakın kendine yüklenme o moda girme. O onun modu senin değil kendinden şüphe etme.

Eksik dökme yarışında olsak ohooo onun hiç mi eksiği yok :)) sesi çıkmayana hep yüklenilir kabullenme diye ondan diyorum.
Kİmse dört dörtlük yapana madalya takmıyor çok yoruluyosun kendini de unutma yıprandın demiyor.
O yüzden en ön planda kendin olmalısın.

gerçekten bonus kimseye yaranamıyosun, ne eşine nede çocuklarına bizde öyle 20 yıldır çalışıyorum. elimden geldiğince her şeye yetişmeye çalışıyorum. tabiki hataymış keşke yetişmeseydim o yüzden hep benden bekliyolar evin işlerini ben mecburmuşum gibi görevim olarak görüyolar. pazar bende market bende yemek,temizlik.ütü çamaşır,bulaşık 4-5 senedir ütü yapmıyodum. taşındığım binada bi arkadaş vardı o geliyodu ütü yapmaya onunda bizim taşındığımız gün eşi trafik kazasında vefat edince oğlunun yanına ankaraya taşındı. gençlere yeni evlilere tavsiyem her şeyi yapmayın yetiştirmeyin kimseye yaranamıyosunuz bu hayatta evladınız bile olsa yaptığınız sürece iyisiniz.

Çalışanlar ekibi ne etcezzz enerjimiz biterse akşamları birbirimizden gaz alırız
papatyamm Tiniminimavihanim karşı rakibe gösterelim kendimizi
ben hafta içi akşamları yemek ,çay ve bulaşık işleri yapıyorum. çamaşır atıyorum birikince pazara gidersem onları yerleştiriyorum. birde tuvalet ,lavabo yıkarım fazla bişe yapamıyorum.

Limonsuzzcay Nane Limon Kabugu ve ben bence üçümüz güzel bi ekip olduk ne dersiniz
Limonsuzcum hiç boşuna kaytarma seni kaptık biz
Limonlar ayrı kalmasın
Bugün seni seçtim pikaçu
Nane Limon Kabugu
Limonsuzzcay
Sevgili ekip arkadaşlarım; Ramazan temizliğimizi bitirelim de biraz sahurluk iftarlik yapalım buzluğa atalım kolaylık olur
Ne dersiniz
Ay ne iyi olur ya .
Sen denedin mi canım ? Aman hasta olmasınlar da sarımsak kokusuna razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…