- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Bonusumm herşeyi yapıyoruz biz aslındaTİnnoşum sen ebe değil misin damar yolusunu sen mi açıyon
Hmm sadece doğumhane de değil yani anladım canım.Bonusumm herşeyi yapıyoruz biz aslında
Ben bir süre nöbet tutmak istemediğimi söyledim hani tedaviler filan oluyor ya bebek için
Ben bebek çocuk kan almadayım
Bugün resmen zirveyi gördük pamuğummmm ilk defa bugun üstüm formam terliklerimBi rahat bırakmıyorlar dimi üzücü
Onların damarı zaten zor bulunuyor birde başında dikilince insanın eli ayağı dolanırBonusumm herşeyi yapıyoruz biz aslında
Ben bir süre nöbet tutmak istemediğimi söyledim hani tedaviler filan oluyor ya bebek için
Ben bebek çocuk kan almadayım
Damarın içerde arıyolarHmm sadece doğumhane de değil yani anladım canım.
Bişey sorsam bu bazı meslektaşlarınız damarı bulamayıp iğneyi içerde çeviriyor ya hani onun günaası nedir
Ah ahh çok haklısın bonusum onun günaası yokturHmm sadece doğumhane de değil yani anladım canım.
Bişey sorsam bu bazı meslektaşlarınız damarı bulamayıp iğneyi içerde çeviriyor ya hani onun günaası nedir
Efserimmmm emin ol pimpirikli ve işe karışan ailelerin hep işi ters gidiyorOnların damarı zaten zor bulunuyor birde başında dikilince insanın eli ayağı dolanır
Ben çok yaşadım ya bulamayınca iğneyi sokup arıyorlar bilen zaten bulmadan girmiyoAh ahh çok haklısın bonusum onun günaası yokturçünkü damar kayıveriyor bazen iki defa iğne batmaktansa
Ben genelde tek atışta buluyorumçocuklara da alkolle siliyoruz ya krem sürüyorum sıfır his diyorum inanıyor kuşlarımm
Biliyorum çok söylenen hastalığı marifeti varmış gibi anlatan bu şekilde ilgi manyaklarının sonu baş aşağı olurEfserimmmm emin ol pimpirikli ve işe karışan ailelerin hep işi ters gidiyor
Ufff bu bana yapılan yaaa. Zaten toplamda 10 kere kan vermişimdir şu yaşımda. Hem bulamıyorlar hem içinde çeviriyorlarHmm sadece doğumhane de değil yani anladım canım.
Bende baktım tam bana bi şey oluyor başım dönüyor dedim kafamı tutup bi şey koklattılar gözüm açılmıştı o gün bugündür bakmaya korkuyorumBen o iğneye bakmayı bi kere yaptım hamileydim bayılmışım orda. İçerde çok çevirdi iğneyi.
Uzun süre hiç bakmadım şu an etkilenmiyorum pek
Aaa ebe alıyordu ya bizim kanı da aydınlanmayı gördünüz mü suratım daSağlık ocağıda problemli orda da ebe bulamıyordu mosmor ediyor kolu
Bonus yiğenim kimyager hastanede ilk işe başladığı gün damar yolu kan almayı öğretilerAaa ebe alıyordu ya bizim kanı da aydınlanmayı gördünüz mü suratım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?