Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tİnnoşum sen ebe değil misin damar yolusunu sen mi açıyon
Bonusumm herşeyi yapıyoruz biz aslında
Ben bir süre nöbet tutmak istemediğimi söyledim hani tedaviler filan oluyor ya bebek için
Ben bebek çocuk kan almadayım

Bonusumm herşeyi yapıyoruz biz aslında
Ben bir süre nöbet tutmak istemediğimi söyledim hani tedaviler filan oluyor ya bebek için
Ben bebek çocuk kan almadayım
Hmm sadece doğumhane de değil yani anladım canım.
Bişey sorsam bu bazı meslektaşlarınız damarı bulamayıp iğneyi içerde çeviriyor ya hani onun günaası nedir

Bişey sorsam bu bazı meslektaşlarınız damarı bulamayıp iğneyi içerde çeviriyor ya hani onun günaası nedir
Ah ahh çok haklısın bonusum onun günaası yoktur çünkü damar kayıveriyor bazen iki defa iğne batmaktansa

Ben genelde tek atışta buluyorum çocuklara da alkolle siliyoruz ya krem sürüyorum sıfır his diyorum inanıyor kuşlarımm

Ben çok yaşadım ya bulamayınca iğneyi sokup arıyorlar bilen zaten bulmadan girmiyo

Efserimmmm emin ol pimpirikli ve işe karışan ailelerin hep işi ters gidiyor
Biliyorum çok söylenen hastalığı marifeti varmış gibi anlatan bu şekilde ilgi manyaklarının sonu baş aşağı olur
Çevremde o kadar çok ki
onların yanında hasta dahi olsam çok iyim diyorum yoksa bana viziteye çıkan doktor adayı gibi sunum yapıyolar

Ufff bu bana yapılan yaaa. Zaten toplamda 10 kere kan vermişimdir şu yaşımda. Hem bulamıyorlar hem içinde çeviriyorlar hamileyken bi hemşire buldum da ondan başkasına vermiyordum Allah razı olsun tek seferde buluyordu

Ben o iğneye bakmayı bi kere yaptım hamileydim bayılmışım orda. İçerde çok çevirdi iğneyi.
Uzun süre hiç bakmadım şu an etkilenmiyorum pek
Bende baktım tam bana bi şey oluyor başım dönüyor dedim kafamı tutup bi şey koklattılar gözüm açılmıştı o gün bugündür bakmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…