Hastanede kan almada ki kadın şıp diye bulmuştu biz sabahtan akşama kadar bu işi yapıyoruz sağlık ocağındakilerin bulamaması normal demiştiSağlık ocağıda problemli orda da ebe bulamıyordu mosmor ediyor kolu
Bu kuralları yazıp uyarı bölümünü uygulamadik bir dönem aktif baktık herkes yine kilo almaya başladı teker teker gittilerKuzum sen hassas dönemdesin dediğin gibi. Diyet kuralları, sert dememiştir aslında. Ben o yuzden giremiyorum oralara
Bu eve balkabağı süsünü alınca ki halim
Tamam kısır yapsın arkada elime sıkıştırınVelimi çağırırım de yetkiliyle görüşüyim
Label de bonus gibi emoji kullanmaz fazla. Öyle genel bilgi paylaşımı yapmış. Bonus kizdiysa şaplak atan emoji kullanır. Kalp görürsem öpüp basima koyuyomKız yok aslında bisey demediler sadece ben emojisi olmayan yazıları çok ciddi okuyorummuhtemelen ondan
Geçmiş olsun askom, bende yeni iyileştim haftasonu yerlerdeydimGünaydınlar hastalık bana geçti
Sağol hemsom sana da geçmiş olsun. Ahsen hastaydı çabuk atlattı ondan bana geçti heraldeGeçmiş olsun askom, bende yeni iyileştim haftasonu yerlerdeydim
Geçmiş olsun canım insallah sende cabuk atlatırsınSağol hemsom sana da geçmiş olsun. Ahsen hastaydı çabuk atlattı ondan bana geçti heralde
Geçmiş olsunSağol hemsom sana da geçmiş olsun. Ahsen hastaydı çabuk atlattı ondan bana geçti heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?