Güzel listeymiş sağol canımNego mutfak icin yapılacakları yazmıştı notlarıma kaydetmiştim mutfak temizleyecek olan arkadaşlar işinize yarayabilir
❤❤❤Güzel listeymiş sağol canım
Sonda ki benim net tavukla beraber gerildimÖnümüzdeki günlerde biz
Ay yok ablaaaaa ben okudum sanıyordum. Gündüz dedim okudum bildirim yaptım diğerini okusam mı diye düşündüm falansweetgirlcandy gözlerim böyle döndü durdu ne çok yazmışsın mesajlarını iki kez okudum, bildirim yaptın da kaçırdım mı diye... bide şaşırdım ifadesi koymuş yahuuu yok işte yok bildirim yapmamışsın hatırlatma etiketi ile tanıştın mı cennn
Ses yapmıyor mu robot eline sağlıkHuuuh yoruldum geldim. Tatlı yaptım. Her yer mahvoldu ocağı falan temizledim güzelce. Buzdolabı karışmış tatlıyı koyacak yer yoktu oraya da el attım düzenledim. Robotta süpürüyor şimdi
Alt üst kata mı bize miSes yapmıyor mu robot eline sağlık
Alt üst kata mı bize mi
Sessiz modda çalıştırdım pek sanmıyorum gideceğini bonusum. Bide mutfak olunca rahat davrandımAlt kata gidebilir biraz
İyi yapmışsın o zaman ben robotu mutfakta nerdeyse hiç kullanmıyorum çok az yani sandalyelerden masann altına giremiyor kenara almam tekrar koymam gerekiyorSessiz modda çalıştırdım pek sanmıyorum gideceğini bonusum. Bide mutfak olunca rahat davrandım
Ben de ütüyü bitirdim yerleştirdim.
Hamur mayalamak istiyorum poğça için
Benim sandalyeler düz ondan girebiliyor. Öncekilerin altında halka gibi bişey vardı giremiyordu kırılınca bu düzlerden aldım bendeİyi yapmışsın o zaman ben robotu mutfakta nerdeyse hiç kullanmıyorum çok az yani sandalyelerden masann altına giremiyor kenara almam tekrar koymam gerekiyor
Benim de gelmedi dahaUyukum kaçtı
Sabah erken kalkmam lazımBenim de gelmedi daha
3. Tavuk benim fazla adrenalinli o yaygara kopardı heyecandanÖnümüzdeki günlerde biz
Vay vay vay maşallah ben öylece bırakıp yattımEvet
Hatta kendimde o enerjiyi bulursam kalkıp makinayı boşaltıcam ki yarına hazır olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?