Anam yok yok zaten kiloyla başım dertte dahası gelmesin@papatyamm başüstüne
-Hayal gel kız birlikte kilo alalım. Bu grupta benim kilo almamı pusuda bekleyenler var zaten
Buranın en çıtı pıtı kızlarındanAnam yok yok zaten kiloyla başım dertte dahası gelmesinzayıf mısın sen yoksaaaa
Benim max bu kadar olur bugünGeldim ama gidiyorum akşama destansı bir iş listesi ile geleceğim
niyetlisin kendini yorma zaten ben dün hiç bir şey yapmadım bugün telafi ediyorumBenim max bu kadar olur bugün
Yasak değilse evetAnam yok yok zaten kiloyla başım dertte dahası gelmesinzayıf mısın sen yoksaaaa
Buranın en çıtı pıtı kızlarından
Ayıptır sorması kaç kilosun ?Yasak değilse evet
İyi gezmeler bonusİşimi biraz yaptım evden çıktım ben sözüm vardı önceden ayarlanmış
56-57 kilo.Ayıptır sorması kaç kilosun ?2 gün üst üste hamur işi yesem +2 çıkıyorum tartıda nasıl bir bünyeyse ya
Çok eskiden bu emojiler için kk de topiğ vardı karlama sayfaları gibi düşünün uzun zamandır görmüyorum
Bazen niyetliyken daha çok iş yapıyorumniyetlisin kendini yorma zaten ben dün hiç bir şey yapmadım bugün telafi ediyorum
Oh mis mis bende yeni uyutmaya geçtimuzun zaman sonra küçük de öğle uykusuna yattı tam keyif yapma durumunda evde
Benim neredeyse bitti işlerim namaz kılıp spor yapicam şimdi Oğlumu sallıyorumHicbiseye başlamamiş olan var mı
MaşallahBenim neredeyse bitti işlerim namaz kılıp spor yapicam şimdi Oğlumu sallıyorum
Olur öyle arada canım anın tadını cikarMaşallahcok caresiz hissediyorum kalkamadım bir.türlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?