Çocuk yüzüğüAyyy bunlar ne ola
Çok tatlıÇocuk yüzüğünerde takcam hiçbir yerde. Ama cok tatlı değil mi şu yanaklara bak deliriyorum
Kalemlerin tepesine de olur aslında. Neden olmasın dimiÇok tatlıbenimde boyle değişik şeylere zaafım var
En kötü evde takarsın ya da kızın varsa o takarKalemlerin tepesine de olur aslında. Neden olmasın dimikalem demisken ne şirin kalemler vardı. İşte almadım
Parsellere doğru yürüdüm bugün o tarafta bir takıcıdan aldım. Kızım yok. Ben bunları toka yapıp takayım 23 Nisan çocuğu gibiEn kötü evde takarsın ya da kızın varsa o takarnerden aldın ?
En güzeliParsellere doğru yürüdüm bugün o tarafta bir takıcıdan aldım. Kızım yok. Ben bunları toka yapıp takayım 23 Nisan çocuğu gibi
Daha güzelleri senin olsunEn güzeli
Güzel geçti çok şükürDaha güzelleri senin olsunsenin günün nasıl geçti? Dizi izliyor musun?
Bende izliyorum. Şu an içlerinde en çok çeken bahar. Çok ortak yönümüz var kendisiyleGüzel geçti çok şükürizliyorum netflix sildim sileli Türk dizisi izlemeye başladım sakla beni , sandık kokusu , gaddar, bahar nerdeyse hepsini izliyorum sanırım
Bende minik hayvan figürlü oyuncaklari seviyorumÇocuk yüzüğünerde takcam hiçbir yerde. Ama cok tatlı değil mi şu yanaklara bak deliriyorum
Nasil yaptgimi bilmiyorum kurcalarken başıma geldiTamm işte bunun gibi
Tamam diiilSmileyler tamam mı? Öğrendiniz mi?
KK daki benim dediğim gibi diğer sitedeki sweetin dediği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?