- 13 Ağustos 2020
- 15.692
- 89.109
- 598
- 33
Niye olmadı bebişim
Direkt kopyala yapıştır yaptım da ondanNiye olmadı bebişim
Bonus rahmet okuycak hele sayfalar neyle doldu
Yaa bu ne
Güll Pinhoşummmm gül çok cuk oturduYaa bu ne
Ne kadar gülsem az kalır diye yorumla da gülmek istedim
Al benden de o kadar yav. Güya iş yapacaktım. Evi toplamadım bileBugün o kadar boş geçti ki cocukların da ödevsiz güne deenk geldi kitap okutturdum sohbet arkası uyudular hemenhala buraya devam ediyorum
Güya badiyiz falan. Gazlamalar olacaktı, sen burayı süpürdün mü, şu dolabı indirelim, burayı silelim falan dicektik.Bugün o kadar boş geçti ki cocukların da ödevsiz güne deenk geldi kitap okutturdum sohbet arkası uyudular hemenhala buraya devam ediyorum
Öyle deme ya hayatı çok kötü kadının o kadar değildir inşallahBende izliyorum. Şu an içlerinde en çok çeken bahar. Çok ortak yönümüz var kendisiyle
Bi gün meselesi üstünden geçti pinhan yeter dinlen azcıkGerçi ben bugun anamın evinde yeterince iş gördüm.
Gün ortamının bulaşığı, masası, sonra akşam yemeği, çayı vs üstümden geçti.
İyi koşturdum bence.
En iyisi yarın dinleniyim
Ahahahdjakfl
Sen gezmelerdesin iş mi yapacağumuşumGerçi ben bugun anamın evinde yeterince iş gördüm.
Gün ortamının bulaşığı, masası, sonra akşam yemeği, çayı vs üstümden geçti.
İyi koşturdum bence.
En iyisi yarın dinleniyim
Ahahahdjakfl
Aynen, bünyeye fazla yüklenmemeliBi gün meselesi üstünden geçti pinhan yeter dinlen azcık
Bu bir takım oyunu, çok haklısınSen gezmelerdesin iş mi yapacağumuşum
Yok bir kısmı. Değer verip paralanip kendini ikinci plana attığı devamında da kendi değerinin farkına varıp yeniden doğduğu. Son kısma tam olarak erişmeye çalışıyoruzÖyle deme ya hayatı çok kötü kadının o kadar değildir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?