- 2 Ağustos 2013
- 38.507
- 130.010
- 798
Ahahaahah biliyorum sende öylesinŞaka kız bacımsın kankamsın
Ellerine sağlık kankişim
Gel beraber olsun kankiş yakınız atla gelEllerine sağlık kankişim
Hadi ya . İçine atıp uzun programda mı çalıştırıyorsun?Ayda 1 onla yapıyorum. Koku olursa da bulaşık tableti atıp çalıştırıyorum hemen temizlenmesi için. Ama sadece beyazlarda var bu sorun
Ooo maşAllah pırıl pırıl olmuşİyi mi akşamlar kızçeler
Ben neler yaptım
Mutfak dolaplarını komple indirdim.
Yeni tencere almıştım, tavaları şöyle birbirine değmesin diye dizmek için raf sipariş ettim falan. Onlar da gelecek diye bana bi şevk geldi.
Bütün dolapları değiştirdim.
Hepsini indirmişken sile sile dizdim yeni yerlerine.
Dolayısıyla güzel bir mutfak temizliği oldu.
O hengamede bir de yemek yedik, kaldırdık.
Koca da yardım etti yeni yerleşime, sildi falan çabucak toparladık.
Mutfak toplu.
Karaağaç diye dizi başlamış ona bakıyom, bugun kotam yeterince doldu.
Tambur temizleme modu var onda çalıştırıyorum. 90 derecedeHadi ya . İçine atıp uzun programda mı çalıştırıyorsun?
Ben bu muhabbeti anlamadım yaa, ne kuşu, ne oldu?Ahiretliğim donmuş kuşun çözüldü mü
Çamaşır makinesini, bulaşık tableti ile 90 derecede temizliyorsun?Tambur temizleme modu var onda çalıştırıyorum. 90 derecede
Sağolasın Limonsuzcum.Ooo maşAllah pırıl pırıl olmuşHayırlı olsun canım nasıl bişey aldın ?
Kesin makinaya atarsın bi süre sonra bu hep böyle olurSağolasın Limonsuzcum.
Taçın döküm setini aldım.
İyi olur inşallah.
İnşallah hiç makineye atmam hep elde yıkarım. Uzun süre kullanırım. Yıpratmam çizmem.
Amin.
Aynen kazana atıyorumÇamaşır makinesini, bulaşık tableti ile 90 derecede temizliyorsun?
Doğru mu?
Olmuş olmuş 10 numara bonuuuusİnş güzel olur sweet
Olmuş olmuş 10 numara bonuuuus
De mi, atıcam önünde sonundaKesin makinaya atarsın bi süre sonra bu hep böyle olurbi de ben rafı sormuştum
Çok teşekkür ederim hem de nasıl 1 tane yedim kendimi zor tutuyorumValla mı ya çok sevindim çünkü ölçüyü göz kararı verdim yoğurtla unu.
Eline sağlık mis gibi kokuyodur ev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?