- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Kaçmasın ya sorun yok bak çalışıyormuş işte. Hadi kalk beraber iş yapalım kafamız dağılırSağol canım bak hevesim kaçtı şimdi
maşalllah maşallah tü tüNeyse gidip dolap iclerini halledeyim
Nazara mi geldim nedir
Evet ikincisin de duman çıkmadı şükürKaçmasın ya sorun yok bak çalışıyormuş işte. Hadi kalk beraber iş yapalım kafamız dağılır
Kayış ısındıysa geçicidir umarım motor kısmında bir şey yokturKızlar yaa çamaşır makineme hali attım ilk değil ama 800 devir siktirma yaptırdım galiba 600 devir yapıyordum öncekilerde
Baya zorlandı
Kapatmayı düşündüm ama artık çok geçti
Motor kokusu geldi
Kapağı bi açtım duman çıkıyor
Makinem gitti mi yaa
Dün benim ki 500 adımdı4 te anca eve geldim ben yoruldum da baya saatim yoktu telefon ölçümü 12 bin adım gösteriyor
Ayda 1 onla yapıyorum. Koku olursa da bulaşık tableti atıp çalıştırıyorum hemen temizlenmesi için. Ama sadece beyazlarda var bu sorunMakine temizleyicilerden alıp kullanabilirsinsweetgirlcandy içerde birikim çok oluyormuş
Aaaa inşallah bişey olmamıştırKızlar yaa çamaşır makineme hali attım ilk değil ama 800 devir siktirma yaptırdım galiba 600 devir yapıyordum öncekilerde
Baya zorlandı
Kapatmayı düşündüm ama artık çok geçti
Motor kokusu geldi
Kapağı bi açtım duman çıkıyor
Makinem gitti mi yaa
Sorulara cvp veremeyecek kadar yorgunum sessiz hazırladım yemeğiDün benim ki 500 adımdıbunu görünce icim gıcıklandı
Topukların sızlıyor zonkluyor dimiSorulara cvp veremeyecek kadar yorgunum sessiz hazırladım yemeği
Bence kayıştı bi boş çalıştırdım tekrar sıkıntı olmayınca güneşlik leri de yiakdim simdilik sorun yok gibi ama hep 600 devir sıktırma yaptım zorlanmasın diye zaten tül güneşlik de bu devirde yapiyordumKayış ısındıysa geçicidir umarım motor kısmında bir şey yoktur
Gonulmeyvesi daha çalıştırma canım bi daha büyük ya da küçük olsa bile ıslanınca ağırlaşacak şeyleri yıkanabilir olsa da atma makineye aşırı zararı var direk bağlayan servis demişti bana halı yıkamayın diye.
Sağol canım yaa valla bi boş çalıştırdım tekrar duman falan olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?