Hiç gözünde büyütme şükür ki büyük mutfak var benim de dolaplar tezgah küçük zor sığıyor kap kacakMutfak çok büyük benimofff başlamadan yoruldum
Yaşadığım yer köyden hallice olduğu için online alıyorumTerapiye gitmen güzelmiş şifa olsun inşallah .
Yani şimdi bi şey diycem korkuyorum yazmaya üstü bugün altı yarın yapsam nasıl olur ki yaHiç gözünde büyütme şükür ki büyük mutfak var benim de dolaplar tezgah küçük zor sığıyor kap kacak
telgrafın tellerine kuşlar mı konarBi dene guş kondurasım geldi
Amin inşallahhadi şifa olsun inşallah canım bende hiç yaptırmadım. biraz korkuyorum aslında çok sağlıklıymış
Kız Allah seni yaaYani şimdi bi şey diycem korkuyorum yazmaya üstü bugün altı yarın yapsam nasıl olur ki ya
maşallah canım çok güzel yapmış yetenekli bayaEki Görüntüle 3393030 Bu ilk yaptığı15 tane var sanırım okulda kalanlar dışında
Ben de onu diycektim zaten neden olmasın kuralı kanunu mu var bunun ya nasıl uygunsa öyle yap.Yani şimdi bi şey diycem korkuyorum yazmaya üstü bugün altı yarın yapsam nasıl olur ki ya
geçmiş olsun canım terapi ne içinYaşadığım yer köyden hallice olduğu için online alıyorum
Ben alışkın olduğumdan canım çekiyor gidip çizdirsem diyeAmin inşallah
Ben heyecanlıyım, korku yok açıkcası ama merak var.
İnşallah sen de yaptır.
Şifadır
Benim attığım linkten tinnoş kanat çırpan bi kuş smileyi koydu lorada aynısını koydu ama kanat çırpmıyordu donmuş gibiŞu donmuş kuş mubabbetini yapan herkese "beğenmedim" emojisi atacam şimdiden söylüyorum.
Çünkü bana söylemediniz ne olduğunu
Kız Allah seni yaa
Tamam öyle yapıyım o zaman bugün üstü halledeyim yarın altı inşallahBen de onu diycektim zaten neden olmasın kuralı kanunu mu var bunun ya nasıl uygunsa öyle yap.
Büyük mutfak eşya çok olur aynı anda dökersen zor olur zaten.
Kısa bi planla perdeyi yıka dolap üstü sil sonra üst dolapları hedefle.
Bak kaç senesinde açılmış topik ben bi kere görmedim böyle bir şeynapıyım herkes hamarat burda kınarsınız diye korktum
Papatyam amaann takıntılı bi insanım her şeyi kafaya takıyorum geçmişte yaşadığım olaylar filan sürekli derken işte terapiye başladım bendegeçmiş olsun canım terapi ne için
Ne bu ciddiyet bonus ya şaka yaptımBak kaç senesinde açılmış topik ben bi kere görmedim böyle bir şeyNego kendisi çok hamarat beceriklidir tek cümlesi olmamıştır ne bize ne başka kimseye.
Bizden de olmaz.
Yok ya ciddi yazmadım öncesini bilmiyosun daha iyi anla diye yazdımNe bu ciddiyet bonus ya şaka yaptım
Emoji koy o zaman sendeYok ya ciddi yazmadım öncesini bilmiyosun daha iyi anla diye yazdım
İçin rahat olsun diye.
Basit değil çünkü bedenen emek veriyoruz emeğimiz çok kıymetli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?