Düzenli Evimiz & Hayatımız

napıyım herkes hamarat burda kınarsınız diye korktum
kınamak mı korkmak mı aşk olsun hayaalim iki lafın belini kırarak işleri düzenli az öz yapmaya gayret ediyoruz ayrıca hamaratsın kendine haksızlık etme

Papatyam amaann takıntılı bi insanım her şeyi kafaya takıyorum geçmişte yaşadığım olaylar filan sürekli derken işte terapiye başladım bende
çok iyi yapmışsın canım benimde önceden çok takıntılarım vardı. eşimle yaşadığım bazı olaylardan dolayı psikiyatrıya gittim 1,5 sene kadar ilaç kullandım. çok şükür iyiyim şimdi. sanada şifa olsun

Psikolog olduğu için ilaç yazamıyor ilaçlık durum olursa Allah korusun psikiyatriye yönlendirir umarım o raddeye gelmem.

Benim attığım linkten tinnoş kanat çırpan bi kuş smileyi koydu lorada aynısını koydu ama kanat çırpmıyordu donmuş gibi
Hatırlatmaaaaa Bonusumm
Kanadı kırık öylece kaldı Lorişimmm

Şu donmuş kuş mubabbetini yapan herkese "beğenmedim" emojisi atacam şimdiden söylüyorum.

Çünkü bana söylemediniz ne olduğunu

Benim attığım linkten tinnoş kanat çırpan bi kuş smileyi koydu lorada aynısını koydu ama kanat çırpmıyordu donmuş gibi
Puuuhhh
napıyım herkes hamarat burda kınarsınız diye korktum
Neeeeğğğ
Emoji koy o zaman sende kızıyon mu gülüyon mu anlamıyorum bazeeenn
Kaç senedir ne çektiğimi ben bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…