Ben mutfak dolaplariniin üstünü perşembe aksam yapmıştım altı bugüne kaldıTamam öyle yapıyım o zaman bugün üstü halledeyim yarın altı inşallah
kınamak mı korkmak mı aşk olsun hayaalim iki lafın belini kırarak işleri düzenli az öz yapmaya gayret ediyoruznapıyım herkes hamarat burda kınarsınız diye korktum
Alışkanlık işteEmoji koy o zaman sendekızıyon mu gülüyon mu anlamıyorum bazeeenn
Canım ablam teşekkür ederimkınamak mı korkmak mı aşk olsun hayaalim iki lafın belini kırarak işleri düzenli az öz yapmaya gayret ediyoruzayrıca hamaratsın kendine haksızlık etme
çok iyi yapmışsın canım benimde önceden çok takıntılarım vardı. eşimle yaşadığım bazı olaylardan dolayı psikiyatrıya gittim 1,5 sene kadar ilaç kullandım. çok şükür iyiyim şimdi. sanada şifa olsunPapatyam amaann takıntılı bi insanım her şeyi kafaya takıyorum geçmişte yaşadığım olaylar filan sürekli derken işte terapiye başladım bende
Psikolog olduğu için ilaç yazamıyor ilaçlık durum olursa Allah korusun psikiyatriye yönlendirir umarım o raddeye gelmem.çok iyi yapmışsın canım benimde önceden çok takıntılarım vardı. eşimle yaşadığım bazı olaylardan dolayı psikiyatrıya gittim 1,5 sene kadar ilaç kullandım. çok şükür iyiyim şimdi. sanada şifa olsun
Bende kalkıyorum şarkı listemi ayarlayıp kulaklığımı takıcamMüzik açıp telefonu bırakıp kalkıyorum yoksa olmuyor
Aynen bende kalkıyorum oğlumu uyutmam aldım.bideMüzik açıp telefonu bırakıp kalkıyorum yoksa olmuyor
İç başörtüyle sabitledim onları düşmesinler deyiBende kalkıyorum şarkı listemi ayarlayıp kulaklığımı takıcam
İlaça çok yönelmePsikolog olduğu için ilaç yazamıyor ilaçlık durum olursa Allah korusun psikiyatriye yönlendirir umarım o raddeye gelmem.
Hatırlatmaaaaa BonusummBenim attığım linkten tinnoş kanat çırpan bi kuş smileyi koydu lorada aynısını koydu ama kanat çırpmıyordu donmuş gibi
Heeeaaaa benim Adile Naşiti dondurmam gibiiBenim attığım linkten tinnoş kanat çırpan bi kuş smileyi koydu lorada aynısını koydu ama kanat çırpmıyordu donmuş gibi
Şu donmuş kuş mubabbetini yapan herkese "beğenmedim" emojisi atacam şimdiden söylüyorum.
Çünkü bana söylemediniz ne olduğunu
PuuuhhhBenim attığım linkten tinnoş kanat çırpan bi kuş smileyi koydu lorada aynısını koydu ama kanat çırpmıyordu donmuş gibi
Neeeeğğğnapıyım herkes hamarat burda kınarsınız diye korktum
Kaç senedir ne çektiğimi ben bilirimEmoji koy o zaman sendekızıyon mu gülüyon mu anlamıyorum bazeeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?