Oh bebikonun odası da toplu.Ay bu saatlerde pek güneş vurmaz
Şöyle bi her yeri toparladım️
Havalandirdim️
Mutfak kahvaltı bulaşığı vardı onları akittim sadece geri kalan yeri toplu️
Makine boşalacak sadece
Akşam yemeği de inşallah hazır️
Çamaşır makinesi bitti asicambi posta da gelince yikarim belki
Oh bebikonun odası da toplu.
Ne yemek yaptın ay, kızlar gelecek, sonra 1 saat vaktim var onları kursa götürecem. O ara yemek yapmam, adını bari koymam lazım.
Anca bitirdim işlerimi
Ayyy çok güzel sizin sayenizde bende çiçek alacam galiba öyle güzel bakıyorsunuz ki maşallah
Bende eve girdim gittim 6 tane hurç aldım üşenmedim taaaaaa nireyeEve giriş yapmışam
Güle güle kullan parecimBende eve girdim gittim 6 tane hurç aldım üşenmedim taaaaaa nireye
Iki gündür hurca doymadım
Teşekkürler canocum⚘❤Güle güle kullan parecim
Menü kısmen hazırmış, afiyet olsun şimdidencanim bugün eşim gelirken balık alacak onu pişiricem inşallah bide salata dünden de corbam var Allah bereket versin
Asıl yarın napicam sabah erkenden hazırlamam lazım çok az tecrübem var yarının menüsü lahana sarması
Benim tek çiçeğim bu, su istemez bişey istemez, durur öyle. Ondan bakabiliyorum sanırım.Ayyy çok güzel sizin sayenizde bende çiçek alacam galiba öyle güzel bakıyorsunuz ki maşallah
Kuzum geçmiş olsunDepremi baya hissettim ben sakin sakin sallandı bi süre baktım nette göremedim başım döndü demek dedim şimdi gördüm Çanakkalede olmuş
Çok geçmiş olsun Rabbim korusunDepremi baya hissettim ben sakin sakin sallandı bi süre baktım nette göremedim başım döndü demek dedim şimdi gördüm Çanakkalede olmuş
Geçmiş olsunBen salavatımı hesaplarken eşim erkem geldi tam deprem yeni bitmişti.
Kısır yapıyorum şimdi bi garip oldum
Ben iyiyim canım hafifti zaten artar mı diye bekliyor insanBonus iyimisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?