- 11 Şubat 2022
- 5.545
- 14.856
- 198
Hoş geldinizÇok teşekkür ederim Rabb'im razı olsun çok mutlu oldum değer görmek bunu hissettirmek insana iyi geliyor mor rengi kahveyi çiçekleri de çok ama çok severim

Ben de 42 yaşındayım

İkizler burcuyum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldinizÇok teşekkür ederim Rabb'im razı olsun çok mutlu oldum değer görmek bunu hissettirmek insana iyi geliyor mor rengi kahveyi çiçekleri de çok ama çok severim
YouTube muHoş geldiniz
Evet kendimce yaptığım yemekleri paylaşıyorum İsterseniz linki atabilirim özelden![]()
Hoşbuldum Rabb'im size bağışlasın masallah tebarekeallahSisko ama gururlu hoşgeldiniz
30 yokum ama 29 varım (2 ay sonra tam 30 olacağım)
Akrep burcuyum
Şu an çalışmıyorum
8 aylık oğlum var.
İstanbul da yaşıyorum![]()
Valla iyi olmus bende beslenme videolarına döndümBenim bi video patladı çoğu ordan geldigelip gelip gidiyorlar birde takipçi kazanmak zor ya
Grip olduk hepimiz her yerim dökülüyoValla bende öğlen anneme gittim üşüdüm. Dönerken de bi ayaz vardı akşam titredim. Bi anda kışa geçtik yine![]()
Begenin arkadaşlarınıza atın abone sayılarını çoğaltalım lütfenDüzenli girip senin ve ilknurun beğeniyorum![]()
Benimde var bende atıyımİsterim çok teşekkür ederim
İyi canım sevindimİyiyim
Sağol.
hareketli geçiyor zamanım gezmeli dolaşmalı bir yazın telafisi işte can sağlığı kısmet
Ben atmıs mıydım bende atıyımYouTube mu
bana da at diyecem de benim küçük girdiği için sildim YouTube yi
Ama sen yinede at![]()
Atin benceValla iyi olmus bende beslenme videolarına döndümseslendirmeli yapcam ama utanıyorum
Grip olduk hepimiz her yerim dökülüyo
Begenin arkadaşlarınıza atın abone sayılarını çoğaltalım lütfen
Benimde var bende atıyım
İyi canım sevindim
Ben atmıs mıydım bende atıyım![]()
Size özel mesaj atılmıyo atamadımAtin bence
DüzelttimSize özel mesaj atılmıyo atamadım
Atabilirsiniz attım mesaj kısmınıHoş geldiniz
Evet kendimce yaptığım yemekleri paylaşıyorum İsterseniz linki atabilirim özelden![]()
Sen ben misinSisko ama gururlu hoşgeldiniz
30 yokum ama 29 varım (2 ay sonra tam 30 olacağım)
Akrep burcuyum
Şu an çalışmıyorum
8 aylık oğlum var.
İstanbul da yaşıyorum![]()
YouTube yeniden aktifleştirdim inşallah benim ki fark etmezValla iyi olmus bende beslenme videolarına döndümseslendirmeli yapcam ama utanıyorum
Grip olduk hepimiz her yerim dökülüyo
Begenin arkadaşlarınıza atın abone sayılarını çoğaltalım lütfen
Benimde var bende atıyım
İyi canım sevindim
Ben atmıs mıydım bende atıyım![]()
Bende özet geçeyim42 yaşındayım
Oğlak burcuyum
Ev hanımıyım
Canımsın çok teşekkür ederimDüzenli girip senin ve ilknurun beğeniyorum![]()
Attımİsterim çok teşekkür ederim
YouTube mu
bana da at diyecem de benim küçük girdiği için sildim YouTube yi
Ama sen yinede at![]()
ikimiz aynıyızSisko ama gururlu hos geldiniz
28 yaşındayım
Terazi burcuyum
5 yıllık evliyim
Çalışmıyorum
Çocuğum yok yolda![]()
beslenme de çok izleniyor çok tutan videolara bak onlar gibi yap benceValla iyi olmus bende beslenme videolarına döndümseslendirmeli yapcam ama utanıyorum
Arkadaşlar zehirli oku atıyorum![]()
Bende katılabilir miyim ev aldı başını gidiyor hiçbir şey i doğru yapamıyorum yardıma ihtiyacım var