Sporu zayıflamak için yapmasanda, sağlıklı bir beden için hareket şartSpor hariç hepsine varım.
Sporu da isterim de sebat edemiyorum ona.
Hadi bakalım.
Nağğsip
Az önce tartıldım 69.9Abla sen kaç kilosun ki 65 e niyet ettin merak ettim
Çok haklısın.Sporu zayıflamak için yapmasanda, sağlıklı bir beden için hareket şart
günde 20 dk evdeki alet ve edavatla ne yapabilirsen yapmaya gayret et canım sağlık için
Evet hedefi az koyunca daha iyi gidiyor haklısın ama cok fazlan yokmuş kiAz önce tartıldım 69.9boyum 1.60 hedefi az az koyarak ilerleyeceğim. Olmam gereken kilo 58-60 arası
Benim de boyum 1.60Az önce tartıldım 69.9boyum 1.60 hedefi az az koyarak ilerleyeceğim. Olmam gereken kilo 58-60 arası
Pinhan şişkolar grubunda yesede kilo almayan bi arkadaş cıkar ya hani tam olarak sensin senBenim de boyum 1.60
Kilom da 56-7
Hedefin benim şekerim
Yaparsın sen
Yaparım dimi yaparım dimiBenim de boyum 1.60
Kilom da 56-7
Hedefin benim şekerim
Yaparsın sen
11 kilo fazlalık var hayalimEvet hedefi az koyunca daha iyi gidiyor haklısın ama cok fazlan yokmuş ki
Spor yapmaya erinmeyen bi insan kiloda verir sen yaparsın 11 den fazla bile verirsen istersenYaparım dimi yaparım dimiyapicam yapicam yapicam günde 40 kez tekrar edicem
11 kilo fazlalık var hayalimyaşam kalitesi düşüyor gerçekten
Sonra bonus sinirliPinhan şişkolar grubunda yesede kilo almayan bi arkadaş cıkar ya hani tam olarak sensin sen
Pinhan şişkolar grubunda yesede kilo almayan bi arkadaş cıkar ya hani tam olarak sensin sen
Yaparım dimi yaparım dimiyapicam yapicam yapicam günde 40 kez tekrar edicem
Ayyy nasıl güldüm ya
Sabahtan esmişti yaNe ara ben diyete başladım ya kim yaptı bunu
Benim ne ara modum yükseldiyse sen de o arada diyete başladın BonuscumNe ara ben diyete başladım ya kim yaptı bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?