Düzenli Evimiz & Hayatımız

2saate eski haline döner yikamadan geliyo en fazla 2 gün dayanıyor
Canımıza yazık
Halıya da örtü almayı düşünüyorum
O da doğru amaaan napalm bazen de iyi geliyor bi şeyleri silmek
Eski insanlar çamaşır yıkar atarmış stresini (yani bence )
Biz şimdi nasıl aticaz hacı abiii

Örtü hiç sevmiyorum yaa

O da doğru amaaan napalm bazen de iyi geliyor bi şeyleri silmek
Eski insanlar çamaşır yıkar atarmış stresini (yani bence )
Biz şimdi nasıl aticaz hacı abiii

Örtü hiç sevmiyorum yaa
Onların ki mecburiyet
Simdi robotum olsa basardım tusuna tüm sinir stres giderdi

Aleyküm selam hoşgeldin.
Kendimi her hafta deterjanla halı silerken düşüneyim dedim de düşünemedim

Oturma odasi halım kirli dur biraz daha kirlensin yıkamaya gönderecem diyorum
Silmeyi düşününce bile belime ağrı giriyo
Cok heveslendim bir gün bende deniyeyim

2 halı sildim 2 gündür ellerim ağrıyo yeminle
Kaşık tutamıyorum valla bak.
Arada unutuyorum elime ne oldu yaa diye sonra aklıma hunharca halı fırçaladığım anlar geliyor.
Halılar pek güzel oldu da eli kaybettik.
Ciddi bişey değil ama kaslar ağrımış günlük yaşantım etkilendi, sağ el bi de.

İncinmişim

Oy oy oy ellerine sağlık mis gibi olmuş eller de biran önce geçer inşallah

Hoşbuldum, Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Yok yok merak etmeyin onunla konuşurken ya da o varken pozitif olumlamalar yapıyorum. He o uyuyunca başkalarına içimi döküyorum o ayrı konu
Ben önceden de çok bakardım buradaki yorumlara. Burdan görüp de evi kaldırmışlığık çoktur. Hele ki hamileyken, az mı makineyi çekenleri okuyup, aşkım makineyi çek demişimdir. Adam yorgunum dedikçe, ha tamam o zaman koca karnımla ben çekerim deyip az vicdanıyla oynamadım adamın bazen sözde kızıma anlatıyordum. Kızım herkesin perdeleri yıkanmış. Biz ne zamandır yıkayamadık. Kimse yok ki perdeleri taksın diyip eşimin gözünün içine bakıyordum en ufak bir şey dese ben sana demiyorum ki kızıma diyorum onunla da mı konuşmayayım diyordum adamcağız az uğraşmadı

İncinmişsin dedi

Bende kilo alırım diye kendimi kandırıyorum en azından ev süpürürken bir efor sarf ediyorum
Yani dimi
Bide bence ne kadar kolaylık artarsa o kadar tembellik de artıyor yani yeni teknolojik şeyler çıkıyor diye insanlar eskisinden daha faydalı şeyler yapmıyorlar malesef, ona gidecek zaman telefona gidiyor yada başka boş şeylere

Adamın vicdanına oynamışsın sen ama

Aleyküm selam hoşgeldin.
Kendimi her hafta deterjanla halı silerken düşüneyim dedim de düşünemedim
Ahahah ay valla sıkıntıdan eve sarıyordum. Evlenince başka şehire taşındım, burada da etrafımdaki herkes açıkçası kürkçe konuşuyor, anlaşamıyoruz ben de eve sarıyordum. Zaten baktım hiç arkadaşım yok burada, kendi arkadaşımı doğurdum

Aynen öyle robotum olsa günlük onu çalıştırır telefona bakarım kesin almamak için bi sebep daha çıktı asdklş

Gonulmeyvesi kötü örnek oluyorsun ama bak

Tüm hevesim kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…