- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.140
- 598
Dene bak çıkan suya bak bi daha silmek isteyeceksin o başarmış lık hissiOturma odasi halım kirli dur biraz daha kirlensin yıkamaya gönderecem diyorum
Silmeyi düşününce bile belime ağrı giriyo
Cok heveslendim bir gün bende deniyeyim
Düü zenli ee viii miz düü zenli ha ya tımızGonulmeyvesi kötü örnek oluyorsun ama bak
2saate eski haline döner yikamadan geliyo en fazla 2 gün dayanıyorDene bak çıkan suya bak bi daha silmek isteyeceksin o başarmış lık hissi
O da doğru amaaan napalm bazen de iyi geliyor bi şeyleri silmek2saate eski haline döner yikamadan geliyo en fazla 2 gün dayanıyor
Canımıza yazık
Halıya da örtü almayı düşünüyorum
Ay evet o daha iyi giderdiNe diyo bu da iyi giderdi
Onların ki mecburiyetO da doğru amaaan napalm bazen de iyi geliyor bi şeyleri silmek
Eski insanlar çamaşır yıkar atarmış stresini (yani bence )
Biz şimdi nasıl aticaz hacı abiii
Örtü hiç sevmiyorum yaa
Benimde yok ama olsun da istemedim yani şimdilikOnların ki mecburiyet
Simdi robotum olsa basardım tusuna tüm sinir stres giderdi
Aleyküm selam hoşgeldin.
Kendimi her hafta deterjanla halı silerken düşüneyim dedim de düşünemedim
Oturma odasi halım kirli dur biraz daha kirlensin yıkamaya gönderecem diyorum
Silmeyi düşününce bile belime ağrı giriyo
Cok heveslendim bir gün bende deniyeyim
Bende kilo alırım diye kendimi kandırıyorum en azından ev süpürürken bir efor sarf ediyorumBenimde yok ama olsun da istemedim yani şimdilik
Ona ortam hazırlayana kadar ben supururum diyorum
Oy oy oy ellerine sağlık mis gibi olmuş eller de biran önce geçer inşallah2 halı sildim 2 gündür ellerim ağrıyo yeminle
Kaşık tutamıyorum valla bak.
Arada unutuyorum elime ne oldu yaa diye sonra aklıma hunharca halı fırçaladığım anlar geliyor.
Halılar pek güzel oldu da eli kaybettik.
Ciddi bişey değil ama kaslar ağrımış günlük yaşantım etkilendi, sağ el bi de.
İncinmişim
Bende atanmayı bekliyorum atanirsam kendime hediye alicamBenimde yok ama olsun da istemedim yani şimdilik
Ona ortam hazırlayana kadar ben supururum diyorum
Hoşbuldum, Allah razı olsun çok teşekkür ederimVe aleyküm selam Rabia hosgeldin evladınız hayırlı olsun gözünüz aydın olsunDaha çok küçük annesi bu zamanlar çok özel anın tadını çıkarmaya bak.. bide kıza huysuz deme daha 2.5 aylık akilli kızım uslu kızım gibi daha pozitif şeyler söylemeyi dene, daha anne karnında anlamaya başlıyorlar, huysuz dersen huysuz olur
Ve işlere gelince de yaparsın inşallah yavaş yavaş düzen oturuyor merak etme :)
Bide uzaktan böyle takip edenlerin olduğunu bilmiyordum şaşırdım bak şimdi
İncinmişsin dedi2 halı sildim 2 gündür ellerim ağrıyo yeminle
Arada unutuyorum elime ne oldu yaa diye sonra aklıma hunharca halı fırçaladığım anlar geliyor.
İncinmişim
Yani dimiBende kilo alırım diye kendimi kandırıyorum en azından ev süpürürken bir efor sarf ediyorum
Adamın vicdanına oynamışsın sen amaHoşbuldum, Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Yok yok merak etmeyin onunla konuşurken ya da o varken pozitif olumlamalar yapıyorum. He o uyuyunca başkalarına içimi döküyorum o ayrı konu
Ben önceden de çok bakardım buradaki yorumlara. Burdan görüp de evi kaldırmışlığık çoktur. Hele ki hamileyken, az mı makineyi çekenleri okuyup, aşkım makineyi çek demişimdir. Adam yorgunum dedikçe, ha tamam o zaman koca karnımla ben çekerim deyip az vicdanıyla oynamadım adamınbazen sözde kızıma anlatıyordum. Kızım herkesin perdeleri yıkanmış. Biz ne zamandır yıkayamadık. Kimse yok ki perdeleri taksın diyip eşimin gözünün içine bakıyordum en ufak bir şey dese ben sana demiyorum ki kızıma diyorum onunla da mı konuşmayayım diyordum adamcağız az uğraşmadı
AhahahAleyküm selam hoşgeldin.
Kendimi her hafta deterjanla halı silerken düşüneyim dedim de düşünemedim
Ayy öğretmenlik mii hadi hayırlısıyla inşallahBende atanmayı bekliyorum atanirsam kendime hediye alicam
.aminn
Aynen öyle robotum olsa günlük onu çalıştırır telefona bakarım kesinYani dimi
Bide bence ne kadar kolaylık artarsa o kadar tembellik de artıyor yani yeni teknolojik şeyler çıkıyor diye insanlar eskisinden daha faydalı şeyler yapmıyorlar malesef ona gidecek zaman malesef telefona gidiyor yada başka boş şeylere
Gonulmeyvesi kötü örnek oluyorsun ama bak
Tüm hevesim kaçtı2 halı sildim 2 gündür ellerim ağrıyo yeminle
İncinmişim
Hayırlısıyla atan ilk sen al bak bakalım nasıl bi şeymiş bize tavsiye verirsinBende atanmayı bekliyorum atanirsam kendime hediye alicam
.aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?