Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aleykümselam Rabia hoşgeldin

aleykum selam hoş geldin güle güle büyüt bebeğini hayırlı evlat olsun inşallah

Günaydın insanlık

Sabah işlerim bitmiştir
Her yer toplu.
Bulaşık mak çalıştırdım.
Fazla da gezinmedim oğlan uyuyor gece öksürdü baya, uyusun bari şimdi.
Ben de telefonu şarja takıp haber izlemeye gidiyorum.Allah'a, teli bırakayım ki oynamıyım.

Herkese hayırlı günler

Kv birseyler gönderdim diye aramış. Fasulye var mı dedim korkarak yok koymadım tüh keşke koysaydım diyor la havleee
Gene bir şeyler göndermiş kadıncağız öpte başına koy benimki gizlice benim altınlarımı almıştı böyle kaynanamız oldu da biz mi sevmedik

Nasıl yani altınlarını mı aldı ?
Şöyle yaptı. Düğünde toplanan altınları o an o aldı, çantasına koydu. Ben size yarın veririm dedi. Tamam dedik biz de. Sonra bu ertesi gün altınları getirdi bize ama eksik ben de bir evin bir kızıyım. Haliyle kime ne götürdüysek o gelecek. Çünkü benden sonra arkadan gelen yok altınları görünce direk dedim zaten. Benim 2 cumhuriyet altınım ve 1 yarım altınım eksik dedim. Afalladı bir. Nasıl olur, sen bana ne demek istiyorsun beni hırsızlıkla suçluyorsun falan dedi. Ben, videoyu açalım tek tek bakalım dedim. Hem o 3 altını da kimlerin taktığını biliyorum, istersen arayayım sorayım. Ben bana geleni biliyorum dedim. Eşim, anne bir çantana bak istersen falan diyince çantasından gitti getirdi. E bozuklukların içinde kalmış bilmem ne dedi. Yersen ne hikmetse 2 cumhuriyet , 1 yarım altın bozuklukların içinde kalıyor artık çeyreğini gramını yürüttü mü o kadarını bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…