Aleykümselam Rabia hoşgeldinGörünce dayanamadım yazıverdim birden kusura bakmayınızselamunaleykum hanımlar. Rabia ben. 26 yaşındayım. 2.5 aylık taze bir anneyim. Evde bütün günü sadece huysuz bir kızla geçiren, yapamadığı işlere içlenen, buradan okuyup okuyup ay keşke ben de şunu yapabilsem diyip yoluma devam ediyorum halıları haftanın 2 günü deterjanlı suyla silen ben, şimdi zor süpürüyorum yapılanları okuyunca imreniyorum valla
aleykum selam hoş geldin güle güle büyüt bebeğini hayırlı evlat olsun inşallahGörünce dayanamadım yazıverdim birden kusura bakmayınızselamunaleykum hanımlar. Rabia ben. 26 yaşındayım. 2.5 aylık taze bir anneyim. Evde bütün günü sadece huysuz bir kızla geçiren, yapamadığı işlere içlenen, buradan okuyup okuyup ay keşke ben de şunu yapabilsem diyip yoluma devam ediyorum halıları haftanın 2 günü deterjanlı suyla silen ben, şimdi zor süpürüyorum yapılanları okuyunca imreniyorum valla
mor kalbinde ne güzelmişGünaydın
aleykum selam hoş geldin güle güle büyüt bebeğini hayırlı evlat olsun inşallah
Hoş buldum Allah razı olsunAleykümselam Rabia hoşgeldin
BenimdeeeÇocuğu bıraktım geldim dinleniyorum.
Çok işim var çok
Gene bir şeyler göndermiş kadıncağız öpte başına koyKv birseyler gönderdim diye aramış. Fasulye var mı dedim korkarak yok koymadım tüh keşke koysaydım diyor la havleee
Nasıl yani altınlarını mı aldı ?Gene bir şeyler göndermiş kadıncağız öpte başına koybenimki gizlice benim altınlarımı almıştı böyle kaynanamız oldu da biz mi sevmedik
Bence de 11 de bende gelirim11 de toplu gidelim ben uyku ile uyanıklık arasındayım
Şöyle yaptı. Düğünde toplanan altınları o an o aldı, çantasına koydu. Ben size yarın veririm dedi. Tamam dedik biz de. Sonra bu ertesi gün altınları getirdi bize ama eksikNasıl yani altınlarını mı aldı ?
Elimde telefon içim geçmiş merdivenden düştüm11 de toplu gidelim ben uyku ile uyanıklık arasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?