- 13 Ağustos 2020
- 15.692
- 89.109
- 598
- 33
Yaklaşık 2 yıldır TV yok en son o kalmış aklımdaLora doğru hatırlıyorsun eskiden perşembeydi sonra çalışanlar için hafta sonuna aldı
Her hafta varYaklaşık 2 yıldır TV yok en son o kalmış aklımda
İyi geceleerselam kızlar iyi geceler öpücüğü vermeye geldim kaçıyorum
Olmazmi oluyor canımcımvar kiz agzi yuzu ocagin annem seey derdi ocağın gözlerini çıkar diye her seferinde lanet esprilerimi yapardım dhjdjddkl
Benim mutfak aşkımda belli oluyor mu derencim
Komşusu oralı.kadını da sevmiyor ha. Kv kadını ben fasulyeyi sevmiyoz ama ben yine fasulye ile imtihan oluyorum
Valla eylülde 100 liradan almıştık köyden geçen markette gördüm 150 civarıydıİspir fasulyesi kaç para habarı yok
İri iri ya içleri dolu ,yoğun ondan geliyor sana öyle buldun mu kabul et bacii çok yoğun geliyorsa market fasülyesi ile karıştırırsın ama ayrı ayrı haşlaman gerek İspir iri olduğu için geç pişiyor diğeri çamura dönüşür onun yanındaBonus sen tadını beğeniyor musun ? Şekerli gibi değil mi bir tuhaf ama Allah affetsin
Valla eylülde 100 liradan almıştık köyden geçen markette gördüm 150 civarıydı
İri iri ya içleri dolu ,yoğun ondan geliyor sana öyle buldun mu kabul et bacii çok yoğun geliyorsa market fasülyesi ile karıştırırsın ama ayrı ayrı haşlaman gerek İspir iri olduğu için geç pişiyor diğeri çamura dönüşür onun yanında
Düdüklüde küçük olanlar 15-20 dakikaya pişiyor İspir 25-30 dakikada anca pişiyor benimNasıl geç pişiyor ya bizimki çok çabuk pişerdi hatta annemler onun ilmini aldık derlerdi azcık diri kapatırlarmış yoksa dağılıyormuş. İspirliler direk köyde yetişeni yedim onunda başka cinsi varsa bilmem tabi
Düdüklüde küçük olanlar 15-20 dakikaya pişiyor İspir 25-30 dakikada anca pişiyor benim
Hızlı pişiyor bende severim aşure yaparken de güzel olur küçük taneli olduğu içinBen hariç herkes seviyor bimin ki daha güzel geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?