- 25 Aralık 2021
- 3.456
- 4.976
- 83
Benimkinin gündüzleri uykusu yokHepimiz yaşadık bu durumları bebeğin uyuyunca uyu dinlen sende 2 buçuk ayda uyku düzeni oluşmuştur tahmini gündüz uyku saatinde halledersin işlerini
Yok yemin içerim ki ah etmedim iyi misin çok geçmiş olsun canım benimSenin o süpürgene laf ettiğim günden beri ahı neyimi tutu beni amele sü.... gibi yere yapıştırdı
İspirli mi o kaynana? İspirden fasülye gelmeyecek de ne gelecek mi kar mıKv birseyler gönderdim diye aramış. Fasulye var mı dedim korkarak yok koymadım tüh keşke koysaydım diyor la havleee
Dışı beni içi de beni yakar
Komşusu oralı.İspirli mi o kaynana? İspirden fasülye gelmeyecek de ne gelecek mi kar mı
İspir fasulyesi kaç para habarı yokİspirli mi o kaynana? İspirden fasülye gelmeyecek de ne gelecek mi kar mı
Pahalı diye ayda 29 gün pişirememİspir fasulyesi kaç para habarı yok
Kıymetli değerli bir ürün olur kendisi lokum gibi ağzını yediğimAbooo 1kg 195 teeeleee
Aldım cevabimi eeyyii günlerKıymetli değerli bir ürün olur kendisi lokum gibi ağzını yediğim
Bonus sen tadını beğeniyor musun ? Şekerli gibi değil mi bir tuhaf ama Allah affetsin
Heyyyy kadın sana her ay bir altın takıyor habarın yok ahiretliğimÖzür dilerim fasulye abi benim derdim sen değilsin
Ben hariç herkes seviyor bimin ki daha güzel geliyoNasıl yaa bayılırım ben ona yağı salçası bol yaparım şekerli falan olsa bile hissedilmez ama değil ya
Yorum yapmirimBen hariç herkes seviyor bimin ki daha güzel geliyo
Ya nakit göndersin soylimHeyyyy kafın sana her ay bir altın takıyor habarın yok ahiretliğim
Süprgenin uçu çarptıYok yemin içerim ki ah etmedim iyi misin çok geçmiş olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?