- 13 Ağustos 2020
- 15.692
- 89.109
- 598
- 33
Allah kabul etsinSabah wc + lavabo temizledim
Yataklari düzelttim
Kahvemi içip camiiye gittim, lahmacun yaptık, camiimize katkı amaçlı, az önce eve geldim, yorulmuşum…
Birazdan alisverise gidecegiz o sebeple bugün bisey yapabilirmiyimYapmayi cok istiyorum ama olmuyor
Enerjisi yüksek olan insanlara hayranim, keske bende enerjik olsamiki is yapiyorum hemen yorulup oturuyorum devamini getiremiyorum…
Allah kabul etsinSabah wc + lavabo temizledim
Yataklari düzelttim
Kahvemi içip camiiye gittim, lahmacun yaptık, camiimize katkı amaçlı, az önce eve geldim, yorulmuşum…
Birazdan alisverise gidecegiz o sebeple bugün bisey yapabilirmiyimYapmayi cok istiyorum ama olmuyor
Enerjisi yüksek olan insanlara hayranim, keske bende enerjik olsamiki is yapiyorum hemen yorulup oturuyorum devamini getiremiyorum…
Allah kabul etsin
Bende iki iş yapınca hemen yoruluyorum maalesef o yüzden oda oda yapıyorum sende öyle dene biraz uzun sürüyor ama sonuç güzel oluyor
Allah kabul etsinOlduğu kadar enerji napalm. Ama yine de enerjini düşüren şeyleri veya kişileri tespit et kendini soyutla oralardan
Evet haftaya görüşürüz inşallahÇok kısa bir ayrılık gibi duruyor
Bununla biraz uzun ara veriyorum dikey süpürge hafta içi her gün elimdeSüpürgeler vedalardan hoşlanmaz cici kız
Daha mı girmesin maşallah baya iş yaptınAnam ayak topuklarıma ağrı girmiş şimdi.farketim
Bi kahve içeyim bence
Kupanın tatlılığıBi kahve eşliğinde yemekleri koyuyorum inşallah
Başak problemleri. Düzene koymadan heryeri silsen içine sinmiyor dimiMerhabalar düzen perileri
Sizleri okudum ifade bırakmadan hızla geçtim valla.
Ne iş yaptığımı yazamayacak kadar çok detaylı şeyler yaptım.
Evi süpürmedim silmedim
Ama çok iş yaptım nasıl anlatsam bilemedim
Her yerde o istediğim düzeni sağladım, yarın süpürür silerim.
Şimdi tatlı yapıyorum yarın akşam için.
Başak problemleri. Düzene koymadan heryeri silsen içine sinmiyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?