- 1 Aralık 2021
- 14.936
- 54.444
- 548
- 35
KocayıLore sen ilk gün hediyeleşmesi diyordun nasıl olacak kocayılar da dahil mi?
Ha bu oturduğun ev, yenisi sandım.Teşekkür ederimben taşınacağım buradan gelecek olanlar mutlu mesut yaşasın inşallah
Ablacim bu kadar guzel beslenmeye bu bakteri nasil olmus şaşirdım doğrusu.ama.beslenme tarzınıza hayran kaldim.bende kola falan icmem binde bir ama iste meyve suyunu cok seviyorum.malesef çocuklar beslenmeye hergun meyve suyu götürüyorlar. Kuru kuru da yenmiyor.çocuklarin hergun icmesinden rahatsızim amabayıltmadanmı yapmışlar eşini ben yaptıramazdım herhalde anestezili bile çok heyecan yaptım korktum. banada aynı şeyleri sordu doktor asit tüketiyomusun dedi cola falan eve bile sokmam dedim.sigara kullanıyomusun hayır dedim hatta çok dikkat ederim beslenmeme hazır poça simit bile yemem iş yerinde bile normal kahvaltı yaparım. çok yağlı yemem çok dikkat ettiğim halde olmuş işte hazır meyve suyunu ağzıma sürmem ben ev yoğurdundan ayran bol meyve yazın hergün karpuz ve çay içerim.
Ellerine sağlık efsane güzel görünüyorPoğaça dünyasında varım
Güzel yaparım ayıptır söylemesi, yükselmene sevindim.
Göz haklarınızı helal ediniz hanımlar
En sevdiğim mıtfaaakkk tezgahta minimum eşyaEki Görüntüle 3398679
-Hayal nın rüyasını mutfağı temizle mesajı olarak alıp gerekeni yaptım
Mutfak temizlendi
Bende sevmiyorum Tezgah üstünde birseyler olmasını seven kişiler de var sanırımEn sevdiğim mıtfaaakkk tezgahta minimum eşya
Bi tanıdığın mutfağı sanki Karaca camekanı, standı gibi bilmiyorum misafir gelince mi öyle diziyor aceptost makinesi , bıçak seti, kepçe seti ne yok ki o tezgahta
Bence misafir gelince diziyordur yoksa tezgah doluyken nasıl rahat yemek yapacak ya da temizleyecekEn sevdiğim mıtfaaakkk tezgahta minimum eşya
Bi tanıdığın mutfağı sanki Karaca camekanı, standı gibi bilmiyorum misafir gelince mi öyle diziyor aceptost makinesi , bıçak seti, kepçe seti ne yok ki o tezgahta
Tezgah üstünde hem tozlanıp kirleniyor hem kalabalık ne bileyim tabi herkesin kendi zevki yeri olmayanlar var mecburen koyuluyorBende sevmiyorum Tezgah üstünde birseyler olmasını seven kişiler de var sanırım
Tahminimce öyle ya tezgah üzerinde temiz tutmak da olay yaniBence misafir gelince diziyordur yoksa tezgah doluyken nasıl rahat yemek yapacak ya da temizleyecek
Aynen üstü tozlanır her gün onu silmekle uğraşamam valla ben zaten günlük rutinleri bile yapmaya eriniyorumTezgah üstünde hem tozlanıp kirleniyor hem kalabalık ne bileyim tabi herkesin kendi zevki yeri olmayanlar var mecburen koyuluyor
Ortak sen neredesin
Nerdesin kuzum
Oh maşallah penyez.
Misafirlerimiz var a dostlaar
Detay detay yazmışsın aynılarını yaptım ama yazamadım, çöpü çaydanlığı vs vs hep brn de yaptım haaa
Ortak sen neredesin
Burdayım bir kaç gün yazasım gelmedi Adem Mete ile ilgili durumdan dolayı. Çarşambadan beri de köydeyiz orda kaldık bugün akşam geldim. Okudum ama yazamadım yoğunluktan yeğenimin doğum günü vardı hazırlık vs yaptıkNerdesin kuzum
Burdayım bir kaç gün yazasım gelmedi Adem Mete ile ilgili durumdan dolayı. Çarşambadan beri de köydeyiz orda kaldık bugün akşam geldim. Okudum ama yazamadım yoğunluktan yeğenimin doğum günü vardı hazırlık vs yaptık
Tüh ya eşim uyandı . Yemek falan derken kaldı yine mutfakAy bana bi şeyler olducanım skıldı mutfağa gidip biraz iş yapasım var. Tövbe est
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?