Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dolaplari yigip katladiktan sonra ne kadar süre ile toplu halini koruyor? Ben çok çekiyorum bundan. İkeada kutular varmış böyle dolap içi duzenlemeler için. Onlardan almayı düşünüyorum
Benim şükür düzenli kalıyor bazen eşim farklı yere koyuyor hemen görünce düzeliyorum yoksa karışıyor

Dolaplari yigip katladiktan sonra ne kadar süre ile toplu halini koruyor? Ben çok çekiyorum bundan. İkeada kutular varmış böyle dolap içi duzenlemeler için. Onlardan almayı düşünüyorum
Benim ki hep düzgün önceden böyle değildi ama kıyafetlerle azaltma yaptım birde yazlık kışlık ayrımı yapıyorum onun da etkisi var

Benim şükür düzenli kalıyor bazen eşim farklı yere koyuyor hemen görünce düzeliyorum yoksa karışıyor
Cekip çekip alıyorlar sweet. İlk hafta biraz özen gosterip sonra salıyorlar. Yıldım. Bari diyorum o kutulardan alayım. Şu an yine yığdın dağ gibi elbiseleri katliyorum

Benim ki hep düzgün önceden böyle değildi ama kıyafetlerle azaltma yaptım birde yazlık kışlık ayrımı yapıyorum onun da etkisi var
Heh şu an bende o ayrımı yapıyorum. Bazanin altına da giricem birazdan. Zayıflayınca giyerim diye sakladigim o kadar çok kıyafet var ki. Onların modası geçti ben hala zayiflicam

Heh şu an bende o ayrımı yapıyorum. Bazanin altına da giricem birazdan. Zayıflayınca giyerim diye sakladigim o kadar çok kıyafet var ki. Onların modası geçti ben hala zayiflicam
Valla bende öyle çok şey tuttum ilerde giyerim diye sonra tarzım değişti kızım ve kardeşime sordum onlar beğendikleri aldı gerisini de belediyenin kıyafet kutusuna attım evde durdukça aslında daha da enerjimizi çekiyor

Cekip çekip alıyorlar sweet. İlk hafta biraz özen gosterip sonra salıyorlar. Yıldım. Bari diyorum o kutulardan alayım. Şu an yine yığdın dağ gibi elbiseleri katliyorum
Çekilmeyecek şekilde katlayabilirsen bi tık farkeder. Mesela raf değilde çekmeceye giren çocuk kıyafeti pijama vs rulo gibi koysan daha az dağılıyor

Kesinlikle bende enerjimizi çektiklerine inanıyorum. Şu an ayirdikca bir rahatlama geliyor

Bebekten önce yine iyi kötü yerdim de şimdi yediğimden de anlamıyorum annem geliyor çoğu zaman yemediğimi bildiği için birlikte yapıyoruz
Maşallah dusunceli bi annen var tek kalmıyorsun o zaman kolay kolay ben yeni evliyken 2 3 gibi yapardım kahvaltı sonra alıştım kalkıp hazırlıyorum güzelce

Daha iyi canım rahat kafayla toparlanirsın ramazanda zor olurdu

Evet ya burası soğuk da taşınma için
Sivastaydın demi canım ? Eylül ayında gelmiştim soğuktan kemiklerim sızlıyordu burası da soğuk ama orası kadar değil.
Rabbim kolaylaştırsın inşallah taşınman çok rahat olur

Sivastaydın demi canım ? Eylül ayında gelmiştim soğuktan kemiklerim sızlıyordu burası da soğuk ama orası kadar değil.
Rabbim kolaylaştırsın inşallah taşınman çok rahat olur
Evet kar çok yağmadı ama geçen yazın da 20 derecenin üzerine çıkmadı yaşadığım yer genel olarak kış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…