Düzenli Evimiz & Hayatımız

Her şey yarıyor ama valla nasıl bi metabolizma benim ki anlamadım ramazanda hep dikkat etmeme rağmen kilo veremem ama afedersiniz oruç tuttuğum gün k*bız oluyorum
Aynen hayal ya. Tükenmiş hissediyorum bazen yemesem bile kilo alıyorum. Etraftakiler benden çok yiyolar valla hepsi aynı bi ben yuvarlaniyorum hddhdjk

Her şey yarıyor ama valla nasıl bi metabolizma benim ki anlamadım ramazanda hep dikkat etmeme rağmen kilo veremem ama afedersiniz oruç tuttuğum gün k*bız oluyorum

Aynen hayal ya. Tükenmiş hissediyorum bazen yemesem bile kilo alıyorum. Etraftakiler benden çok yiyolar valla hepsi aynı bi ben yuvarlaniyorum hddhdjk
Bende öyleyimm suyu az içiyoruz galiba kayısı çayı falan içiyorum o biraz ise yarıyor

Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Yorgunluk çok olunca bağışıklık gitti tabi pinhan çok geçmiş olsun
Sağolunuz kızlar
Evet yoruldum sanırım baya
Böyle bi hastalık hali olur hani soba başında sıcacık ayaklarını karnına çekip yatmak mayışmak istersin ,etin kemiğin ağrıyordur öyle bişey..
Geçer inşallah, ilaç alayım, ilk oruçta serilmeyeyim inşallah

Geçmiş olsun canım

Geçen sene iftar sahur arası 1,5 /2 lt bitirdim su kayısı hoşafı yaptım içtim bana mısın demedi. Hep aynıyım oruç tutmaya başladığımdan beri
Bi şey bulmuştum yesilcayli bir sürahi kadar içecek yapiyordu iftardan sahura kadar diye kaybettim bi bakayım bida

Geçmiş olsun canım

Çamaşırları topladım
Yarım sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim
Yemekten sonra mutfağı topladım
Bulaşıkları makinaya yerleştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…