- 1 Aralık 2021
- 14.936
- 54.444
- 548
- 35
Ben seviyorum üşüyünce giyiniyoruz da çok sıcak sa soyunma seviyesi bir yerde bitiyorBurasıda öyle zaten yaz kış üşüyen biriyim yazın bile ısınamıyorum Burda
Demirden korksak troleye binmezidüksu içmeye bile korkuyoruz
Hiç o yönden düşünmeştim nane ufkumu açtınBen seviyorum üşüyünce giyiniyoruz da çok sıcak sa soyunma seviyesi bir yerde bitiyor
Her şey yarıyor ama valla nasıl bi metabolizma benim ki anlamadım ramazanda hep dikkat etmeme rağmen kilo veremem ama afedersiniz oruç tuttuğum gün k*bız oluyorumDemirden korksak troleye binmezidük
Aynen hayal ya. Tükenmiş hissediyorum bazen yemesem bile kilo alıyorum. Etraftakiler benden çok yiyolar valla hepsi aynı bi ben yuvarlaniyorum hddhdjkHer şey yarıyor ama valla nasıl bi metabolizma benim ki anlamadım ramazanda hep dikkat etmeme rağmen kilo veremem ama afedersiniz oruç tuttuğum gün k*bız oluyorum
Her şey yarıyor ama valla nasıl bi metabolizma benim ki anlamadım ramazanda hep dikkat etmeme rağmen kilo veremem ama afedersiniz oruç tuttuğum gün k*bız oluyorum
Bende öyleyimm suyu az içiyoruz galiba kayısı çayı falan içiyorum o biraz ise yarıyorAynen hayal ya. Tükenmiş hissediyorum bazen yemesem bile kilo alıyorum. Etraftakiler benden çok yiyolar valla hepsi aynı bi ben yuvarlaniyorum hddhdjk
Yav sorun ne acaba biz niye böyleyiz nerde hata yapıyoruz yanlış nerde nerdeAynen hayal ya. Tükenmiş hissediyorum bazen yemesem bile kilo alıyorum. Etraftakiler benden çok yiyolar valla hepsi aynı bi ben yuvarlaniyorum hddhdjk
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Sağolunuz kızlarYorgunluk çok olunca bağışıklık gitti tabi pinhan çok geçmiş olsun
Geçen sene iftar sahur arası 1,5 /2 lt bitirdim su kayısı hoşafı yaptım içtim bana mısın demedi. Hep aynıyım oruç tutmaya başladığımdan beriBende öyleyimm suyu az içiyoruz galiba kayısı çayı falan içiyorum o biraz ise yarıyor
Geçmiş olsun canımSağolunuz kızlar
Evet yoruldum sanırım baya
Böyle bi hastalık hali olur hani soba başında sıcacık ayaklarını karnına çekip yatmak mayışmak istersin ,etin kemiğin ağrıyordur öyle bişey..
Geçer inşallah, ilaç alayım, ilk oruçta serilmeyeyim inşallah
Bi şey bulmuştum yesilcayli bir sürahi kadar içecek yapiyordu iftardan sahura kadar diye kaybettim bi bakayım bidaGeçen sene iftar sahur arası 1,5 /2 lt bitirdim su kayısı hoşafı yaptım içtim bana mısın demedi. Hep aynıyım oruç tutmaya başladığımdan beri
Geçmiş olsun canımSağolunuz kızlar
Evet yoruldum sanırım baya
Böyle bi hastalık hali olur hani soba başında sıcacık ayaklarını karnına çekip yatmak mayışmak istersin ,etin kemiğin ağrıyordur öyle bişey..
Geçer inşallah, ilaç alayım, ilk oruçta serilmeyeyim inşallah
Geçmiş olsun canım
Sağolasınız kızlarGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canımDaha iyiyim Lora, bel ağrım var ama olsun idare ediyorum
Geçmiş olsun canımTat koku yeni yeni geliyor iyiz
Küçük kız bugün öksürük başladı yarın bir fırsat drye gidelim artık
Bulursan atta bakayımBi şey bulmuştum yesilcayli bir sürahi kadar içecek yapiyordu iftardan sahura kadar diye kaybettim bi bakayım bida
Çamaşırları topladımBulaşık makinesini boşalttım
1 kilo hamsi temizledim
Bulaşık makinesini doldurup mutfağı topladım
Buzluğa koymak için maydanoz doğradım
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Çocukların yataklarını topladım
Salata yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?