- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.139
- 598
Anladım abla bide geçen hafta oldu Bakırköy de demek bu hafta da tekrar olacakEvet canim istanbul anadolu yakasinda bize iş yerine özel derse geliyolar tersane sektörü oldugumuz icin her 10 kiside 1 ilk yardimci istiyolar ustabasida beni seçti sende sertifika al diye şuan ögle arasindayiz eğitim güzel geçiyo sıkılmadim
Peki karpuz detayıSelamlar cennet hatunları
Geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler herkese, ben hastayım demeye bıktım siz geçmiş olsun demeye bıkmadınız sağolun
Neyse hamdolsun günümüze.
Göz damlası işe yaradı, bu sabah çok daha iyi uyandım.
Çocuklara geçmeden geçirecem inşallah. Boğazımı gıcık eden öksürük hala devam ediyor ona alıştım zaten artık bir alışkanlık haline geldi öksürük.
Neyse o da geçer elbet.
Sabah işlerimi yaptım
Evin her bölümüne girdim, işlerimi hallettim
Bulaşık mak çalıştırdım
Mutfak sildim toplu
Çamaşır attım
Askıya astım balkonda kurusun bugun
Kuran okudum, epey okudum
Namaz kıldım
Oğlanla oynadım
Wc sildim
Başka iş yapmayacağım.
Yaa ellerine sağlık bu normal yufkayla mi oldu ayni lahmacun olmuş valla ellerine sağlıkBugün pişince çıkarıp katladım üstüne kapak örttüm yufka kuruyor hemen böyle çok iyi oldu
Çorba, Köz patlıcanlı salatası, salata, yoğurt. Çok saçmaydı bence patlıcan salatası olup salatası olması bideNe vardı menünde bizede söyle belki diyet yapmaya yelteniriz
Ben sonuculukta gözüm3.kim olacak bekleniyorduuu
İftar öncesi bende ocağı tezgahı falan siler toplu bırakırımAslılndda şuan girsem en fazla 20 dakikada toplarım çünkü iftardan önce yemek hazılığı sırasında toplu bıraktım ama sonuculuk daha cazip geliyor
yigenler küçük canımYiğen kuzen ne varsa toplu girin mutfağa parecim tek sana zor olur
Badişkom kolay gelsinyigenler küçük canım
Acaba onuda bıraksam bir gaz olur mu banaİftar öncesi bende ocağı tezgahı falan siler toplu bırakırım
Ekmeksiz yine buÇorba, Köz patlıcanlı salatası, salata, yoğurt. Çok saçmaydı bence patlıcan salatası olup salatası olması bide
Teşekkür ederim herkes yemek yedi ben çayBadişkom kolay gelsin
Yemek yemedin miTeşekkür ederim herkes yemek yedi ben çay
Bu çay aşkı ne olucak
Kokusuna gurban❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?