Su içtim bir dilim börek yedim iki yaprak sarması yedim şuan 3.bardak çay içiyorumYemek yemedin mi
Ağzımda büyüdü yemek bugün ondan geç kaldımBende dedim nerde kaldılar
Bugün ocağı silmemiştim iftardan öncesi o beni geriye çektisaniye farkla 2.oldun sweetimm
Patlıcan salatasını hep bişeyin yanında yeriz tek yemek zorladı. Ekmek yoktu listede ama yedim biraz tam buğday yoksa hiç gitmeyecektiEkmeksiz yine bu
Allah kabul ettsin menünden çok etkilendimAğzımda büyüdü yemek bugün ondan geç kaldım
Bende misafir varken yiyemiyorumSu içtim bir dilim börek yedim iki yaprak sarması yedim şuan 3.bardak çay içiyorum
Ahahahahah sağol abla. Yani bugün öğlen başladım nasıl yesem diye. Hatta alternatif bişey yapsak yerine dedimAllah kabul ettsin menünden çok etkilendim
Ulan senin iftarın kaçMutfak toplu
2 tür salatayla doyulur mu ki ya el vicdan deseydin diyetisyenePatlıcan salatasını hep bişeyin yanında yeriz tek yemek zorladı. Ekmek yoktu listede ama yedim biraz tam buğday yoksa hiç gitmeyecekti
Valla kız bence arada kaynadı o karıştı yazarken2 tür salatayla doyulur mu ki ya el vicdan deseydin diyetisyene
Abla ne ara demledin ya maşallah ellerine sağlık biz daha yeni demledikçay içmekte
Dengim birileriyle yarışayım artık18.58sizin okunuyor ben kalkıyorum
Ula normal 3 öğünlük menü yazar gibi yazmış insafsızAhahahahah sağol abla. Yani bugün öğlen başladım nasıl yesem diye. Hatta alternatif bişey yapsak yerine dedimbi daha yazarken diycem istemem böyle diye
3. GelmişMutfak toplu
Bu arkadaş bence cin deUlan senin iftarın kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?