Geçmiş olsun canım doktora mı gitsen acaba ilaç verir iyi gelir. Allah kalbine ferahlık evinize huzur versin inşallahGünaydın kızlar o kadar kötüyüm ki moralmen çöktüm bana duanızda yer verin lütfen.
Ne oldu bilmiyorum şimdi de oğlan ben hastayım diyor ben regl oldum, hastalık bi yandan hiç el atanım yok.
Bi defa abim,bi de büyük ablam yemek gönderdi en büyük ablam bir şeye ihtiyacın olursa söyle dedi.
Ama annemlerden hiç el atan olmadı annem hasta ama her gün aramasını beklerdim.
Bunun üzerine eşim beyle akşam birbirimize girdik çok fena patladık üzerine kp geldi ses gitmiş ne sinir oldum gelmesine
Eş kişisi suçluydu benim de vardı tabi ama teravihe gitme dedim çocuklara bak koptu kıyamet sen hep böylesin demeler.
İnanın hasta olmasam annemlere gidicektim anlayışsızlığından bıktım dışarı çıkma diyince bizim evde kavga çıkıyor bu nasıl bir şey bilmiyorum Allah yardımcımız olsun biz kadınların.
Bi düşüncelerdeyim sonum hayr olsun.
İkiside aynı kapıya çıkıyor sonuçta dimiEfser mi diyim yoksa sen mi gerçek ismini söylersin bonus
Seninki neydi dur unutmayacağımİkiside aynı kapıya çıkıyor sonuçta dimi
Neye bu kadar sinirlendin hangi mesajaAkşam hatice gibiydim
Adaşının adını unutan bize neler yapmaz beeeSeninki neydi dur unutmayacağım
Neye bu kadar sinirlendin hangi mesaja
Pekmez zeytinyağı karabiber içiyorum 2 gündür iftardan sonra@Pinhan kızlar pekmez, zeytinyağı ilitip içtiniz mi? Ben çörekotu yağı ılıtıp göğsüme sırtıma sürdüm.İçmeyi de deneyeceğim inş.
Vede kekik çayı içtim dün gece bugün yine denerim inşallah.
Aynen öyle oldu pinhan en son ne zaman öksürmeden uyudum unuttumİllet gibi yapıştı, bak senin de uzun sürmüş, geçmiş olsun Gölgecim
Teneffus Zili pekmez tereyağı çocuklara hemen denerim kendim de aklıma bile gelmedi Denicem.
Sana da geçmiş olsun teneffüs. Her türlü sağlık ve huzur diliyorum
Amin sağol canımTatlım geçmiş olsun Allah şifa versin
Dersin olmasa oku diycem ama dersin var.
Şurdan devam edim bunun üstüne dilber dahil bir dürü dil ve lid li isimleri yazdık bulduk.Oda dediki lid kısmı adımda geçiyor.
CaağnımmDersin olmasa oku diycem ama dersin var.
Lidleyli ye adını sordular nick olarak ne manağda diye.
Oda dediki lid kısmı adımda geçiyor.
Sonra bi ışık oldu hepimiz oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?