golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Ben nerdeyse 3 haftadır öksürüyorum geçmedi bi türlü kimyasal bitkisel her yolu denedim. İlk zamanlara göre azaldı ama bitmedi bir de kriz gelince fena oluyorÖksürükten hiç uyumadım. Sıfır.
Sıcak bişeyler içtim sahuru hazırladım.
Mutfak toplu
Namazı bekliyorum.
Herkese hayırlı sahurlar
Özet geçilmez okuman lazımGünaydın hayırlı cumalar22 sayfa ne konuştunuz aceb
Canım ya bi yerde görmüştüm . Sarımsağı ezip yastığının yanına koyuyorlardı öksürük için. Bi bak belki işe yarar .Ben nerdeyse 3 haftadır öksürüyorum geçmedi bi türlü kimyasal bitkisel her yolu denedim. İlk zamanlara göre azaldı ama bitmedi bir de kriz gelince fena oluyor
sağol canım inşallah bu arada biz gebze çayırovada sınava giricezAnladım abla bide geçen hafta oldu Bakırköy de demek bu hafta da tekrar olacak
85 puan alti kaliyormus bu arada biliyorsunudr belki sende
Başarılar diliyorum
İnşallah güzel notlar alırsın
Çok uzun epey vakit lazım onaÖzet geçilmez okuman lazım
Bi bakayım canımCanım ya bi yerde görmüştüm . Sarımsağı ezip yastığının yanına koyuyorlardı öksürük için. Bi bak belki işe yarar .
Sağol bilmiyorum ki çok değil ama hastalık fena vurdu ondan benceGeçmiş olsun yüzün neden şişti acaba
Ben nerdeyse 3 haftadır öksürüyorum geçmedi bi türlü kimyasal bitkisel her yolu denedim. İlk zamanlara göre azaldı ama bitmedi bir de kriz gelince fena oluyor
Günaydın kızlar o kadar kötüyüm ki moralmen çöktüm bana duanızda yer verin lütfen.
Ne oldu bilmiyorum şimdi de oğlan ben hastayım diyor ben regl oldum, hastalık bi yandan hiç el atanım yok.
Bi defa abim,bi de büyük ablam yemek gönderdi en büyük ablam bir şeye ihtiyacın olursa söyle dedi.
Ama annemlerden hiç el atan olmadı annem hasta ama her gün aramasını beklerdim.
Bunun üzerine eşim beyle akşam birbirimize girdik çok fena patladık üzerine kp geldi ses gitmiş ne sinir oldum gelmesine
Eş kişisi suçluydu benim de vardı tabi ama teravihe gitme dedim çocuklara bak koptu kıyamet sen hep böylesin demeler.
İnanın hasta olmasam annemlere gidicektim anlayışsızlığından bıktım dışarı çıkma diyince bizim evde kavga çıkıyor bu nasıl bir şey bilmiyorum Allah yardımcımız olsun biz kadınların.
Bi düşüncelerdeyim sonum hayr olsun.
Bak senin bi üst kolun dilruba şimdi aklıma geldiGünaydınnn
Hayırlı cumalar
İllet gibi yapıştı, bak senin de uzun sürmüş, geçmiş olsun GölgecimBen nerdeyse 3 haftadır öksürüyorum geçmedi bi türlü kimyasal bitkisel her yolu denedim. İlk zamanlara göre azaldı ama bitmedi bir de kriz gelince fena oluyor
O da güzel isimmis anlamları aynıBak senin bi üst kolun dilruba şimdi aklıma geldi
Günaydın kızlar o kadar kötüyüm ki moralmen çöktüm bana duanızda yer verin lütfen.
Ne oldu bilmiyorum şimdi de oğlan ben hastayım diyor ben regl oldum, hastalık bi yandan hiç el atanım yok.
Bi defa abim,bi de büyük ablam yemek gönderdi en büyük ablam bir şeye ihtiyacın olursa söyle dedi.
Ama annemlerden hiç el atan olmadı annem hasta ama her gün aramasını beklerdim.
Bunun üzerine eşim beyle akşam birbirimize girdik çok fena patladık üzerine kp geldi ses gitmiş ne sinir oldum gelmesine
Eş kişisi suçluydu benim de vardı tabi ama teravihe gitme dedim çocuklara bak koptu kıyamet sen hep böylesin demeler.
İnanın hasta olmasam annemlere gidicektim anlayışsızlığından bıktım dışarı çıkma diyince bizim evde kavga çıkıyor bu nasıl bir şey bilmiyorum Allah yardımcımız olsun biz kadınların.
Bi düşüncelerdeyim sonum hayr olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?