Düzenli Evimiz & Hayatımız

Öksürükten hiç uyumadım. Sıfır.
Sıcak bişeyler içtim sahuru hazırladım.

Mutfak toplu
Namazı bekliyorum.
Herkese hayırlı sahurlar
Ben nerdeyse 3 haftadır öksürüyorum geçmedi bi türlü kimyasal bitkisel her yolu denedim. İlk zamanlara göre azaldı ama bitmedi bir de kriz gelince fena oluyor

Ben nerdeyse 3 haftadır öksürüyorum geçmedi bi türlü kimyasal bitkisel her yolu denedim. İlk zamanlara göre azaldı ama bitmedi bir de kriz gelince fena oluyor
Canım ya bi yerde görmüştüm . Sarımsağı ezip yastığının yanına koyuyorlardı öksürük için. Bi bak belki işe yarar .

Anladım abla bide geçen hafta oldu Bakırköy de demek bu hafta da tekrar olacak
85 puan alti kaliyormus bu arada biliyorsunudr belki sende
Başarılar diliyorum
İnşallah güzel notlar alırsın
sağol canım inşallah bu arada biz gebze çayırovada sınava giricez

Günaydın kızlar o kadar kötüyüm ki moralmen çöktüm bana duanızda yer verin lütfen.
Ne oldu bilmiyorum şimdi de oğlan ben hastayım diyor ben regl oldum, hastalık bi yandan hiç el atanım yok.
Bi defa abim,bi de büyük ablam yemek gönderdi en büyük ablam bir şeye ihtiyacın olursa söyle dedi.
Ama annemlerden hiç el atan olmadı annem hasta ama her gün aramasını beklerdim.
Bunun üzerine eşim beyle akşam birbirimize girdik çok fena patladık üzerine kp geldi ses gitmiş ne sinir oldum gelmesine
Eş kişisi suçluydu benim de vardı tabi ama teravihe gitme dedim çocuklara bak koptu kıyamet sen hep böylesin demeler.
İnanın hasta olmasam annemlere gidicektim anlayışsızlığından bıktım dışarı çıkma diyince bizim evde kavga çıkıyor bu nasıl bir şey bilmiyorum Allah yardımcımız olsun biz kadınların.
Bi düşüncelerdeyim sonum hayr olsun.

Pinhan kızlar pekmez, zeytinyağı ilitip içtiniz mi? Ben çörekotu yağı ılıtıp göğsüme sırtıma sürdüm.İçmeyi de deneyeceğim inş.
Vede kekik çayı içtim dün gece bugün yine denerim inşallah.

teneffüs çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin sizlere ve hepimize. ALLAH feraha çıkarsın sıkıntılı günler bitsin gitsin.

İllet gibi yapıştı, bak senin de uzun sürmüş, geçmiş olsun Gölgecim
Teneffus Zili pekmez tereyağı çocuklara hemen denerim kendim de aklıma bile gelmedi Denicem.
Sana da geçmiş olsun teneffüs. Her türlü sağlık ve huzur diliyorum

Geçmiş olsun hepinize.
Sonucu olamayacaksa hiç düşünme teneffüs kabullenip idare etmeye, kavga ortamı olmamasına çabala onun için değil kendin için.
Zaten böyle düşünürsen beklentin de olmaz gittiğine de ses etmezsin umrunda olmaz.
Allah kolaylık versin oku aranız için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…