- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.139
- 598
MaşallahYeniyim gönülüm
Hayalimdeki gönül tam olarak bu
Kolay gelsin gönül benimde yarın kalabalık misafirlerim gelecekKızlar Kızlar hayırlı sabahlarrrr
Bugün çok işim.var ev temizlenecek
Ve hiçbir hazırlık.yok ortada çorbada tatlıya her şeyi bugün hazirlicam inşallah
Herkese kolay gelsinnn
Ben başlıyorum işlere
Teşekkür ederimmHayalimdeki gönül tam olarak bucuk oturdu sana kalsın bu
E hadi kalk başla sende ben gibi olma her şeyi aynı güne bırakmaKolay gelsin gönül benimde yarın kalabalık misafirlerim gelecek
O kal hissi ne oluyor kız benim misafir geleceği zaman elim ayağım birbirine dolaşıyorE hadi kalk başla sende ben gibi olma her şeyi aynı güne bırakmaşimdi temizliği yapayım onden haydi bismillah bi kalkamadım
Gene o kal hissi geldi Allahim niye böyle oluyorum misafir geleceği zaman
Böyle kalıyorum ben kafamda bir sürü şey ama tuhaf bi sakinlikO kal hissi ne oluyor kız benim misafir geleceği zaman elim ayağım birbirine dolaşıyor
Hadi kolay gelsin bakalimSalonum bitti elhamdülillah yine oda oda gidiyorum
Acele et gönüül oyalanma saçma işler detaylar gelmesin aklına süpür sil gecccc
Ayrıntılara takılma daha yemek tatlı yapacaksınSalonum bitti elhamdülillah yine oda oda gidiyorum
Acele et gönüül oyalanma saçma işler detaylar gelmesin aklına süpür sil gecccc
Gönülmeyvecim tatlı yapsana önce de dinlensin.Böyle kalıyorum ben kafamda bir sürü şey ama tuhaf bi sakinlik
Son saatler haldır haldır
Güllaç ama ceviz kırmak lazım esimin gelmesini bekliyorumGönülmeyvecim tatlı yapsana önce de dinlensin.
Ne tatlısı yapacan?
Bide misafirin hic gormeyeceği yerlerHadi kolay gelsin bakalim
Hic görünmeyen tozları falan görürusün sen şimdi
Bende öyleyim
Eveett az kaldı bi yatak odası ve Banyolar kaldıiiAyrıntılara takılma daha yemek tatlı yapacaksın
1 saat yeterli güllaç a soğuyunca at dolaba tamamGüllaç ama ceviz kırmak lazım esimin gelmesini bekliyorumevi de supurdum neyse dokturmeden kırar inşallah
İlk is mutfağa girince tatlıyı yapacam inşallah dinlenmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?