- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Sağolun Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canim Allah şifalar versin benim eşimde anlayissiz malesef bu aksam da biz tam iftar vakti tartıstık bugun bizim buranin pazari eve çikmadan aliş verisimi yaptim eve çiktim yemegim vardi yanina yesil mercimek
çorbasi yaptim mutfagı topladim oglum isten geldi sicak pide almis anne canım sucuk yumurta istedi dedi onu hazirladim iftara yakin yapmak için bi yandanda sofrayi kurmaya calisiyorum baktim surahi bos esimde icerde yatiyo kalk bi zahmet sende sulari dolduru ver dedim. Tamam diyo ezan okunacak dedim basladi bagirmaya bende gormuyomusun yetistiremiyorum bi su doldurmakta ne var diye bende bagirdim. Oruc oruc tepemi attirdı . Halâ sinirliyim ona
Amin Allah razı olsunAllah kaza bela vermesin inşallahbanada nasip etsin rabbim kazasız belasız kullanmayı inşallah
Sweet nasılsın canım? Ahsen nasıl kaç aylık olduBugün ancak geldim. Yapılacak işim yok şimdilik genel şeyler dışında, yemek yapcam sadece
Hey maşallah miss yapmışsın heryeriDevam edeyim
Evi süpürdüm
Yerleri sildim
Wcler yıkadım sildim
Mutfak bezleri makineden çıktı, astım, balkonda güzel güneş var
Az çamaşır vardı katladım yerleştirdim
Süpürge aparatları yıkadım
Banyo paspaslarını makineye attım
Şimdi Kuran ve namaz
Sonrası biraz yuvarlanma
Sonra ne pişirsem düşüncesi
Tamam canım1 saat yeterli güllaç a soğuyunca at dolaba tamam
İyiyim canım şükür idare ediyoruz işte. Ahsen ay sonunda 22 aylık oluyor. Aynı devam kudurmayaSweet nasılsın canım? Ahsen nasıl kaç aylık olduneler yapıyor minik
Maşallahİyiyim canım şükür idare ediyoruz işte. Ahsen ay sonunda 22 aylık oluyor. Aynı devam kudurmaya
Ye bence benzer birşey varsa listede onu yemezsin dengeler israf olmasınKızlar ya dünden kabak yemeği kaldı bugün bir kaç kaşık yesem bişey olmaz demi diyet listesinde yok ama israf olacak fazla olmuş çünkü
NerelerdesinYe bence benzer birşey varsa listede onu yemezsin dengeler israf olmasın
Ben senin diyetiyenin içine karışamamKızlar ya dünden kabak yemeği kaldı bugün bir kaç kaşık yesem bişey olmaz demi diyet listesinde yok ama israf olacak fazla olmuş çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?