- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.139
- 598
Keşke temizlemeden çekseydim bencede yeter ama durum ortadaKız yeter temizledin . Aşındı ev temizlenmekten
Hadi kolay gelsin canimm ben bide kayinvalidemleri çağırırım inşallah benden bu kadarMisafirim var akşama bende baya kalabalık 12 13 kişi olucaz ve ben ilkkez bu kadar çok kişi çağırdım
Vay dolap içlerine mi girdin2 gözlü zımbırtı daha var
Yok canım dolap içine değil toka koyim diye açtım fena olmuş döktüm düzelttik işte bi de bunun boya kalem olanı varVay dolap içlerine mi girdin
Ne kadar tatlı tokalar maşallah inşallah benim de hayırlısıyla hayırlı bir kızım olur amin
Canım çekti bi su yapimSon bir oda ve mutfak ağır gelirmiş insana....
Ya bismillah
Limonsuzzcay hani benim aşınan evim nerde
\Eki Görüntüle 3402046
Öyle bir içimden geldi
İnşallah şu sıralar buralarda daha aktif olmaya çalışacağım
Hepinize kolay gelsin canlarım
Evet deterjanlı su kokusunu falan hani dönüp sildiğin odaya girince koku hala ordadırCanım ev silmeyi mi çekti yani
Bak onu severim işteEvet deterjanlı su kokusunu falan hani dönüp sildiğin odaya girince koku hala ordadır
Ben hala yoldayım bonusum eve varamadım bi türlüLimonsuzzcay bi fırt almaz mısın conim? Önce yatakları silmek için bi su yapıcam kalem ucu falan değmiş
İki dk boş bırakmaya gelmiyo
Asperox sarı olan var şu an evdeBak onu severim işteneyle siliyorsun? Yani suyun içine ?
Ben hala yoldayım bonusum eve varamadım bi türlü
Dün abimlere gitmiştim canım şimdi eve gidiyorum. Yol 1.30 saat sürüyorSen nerdeydin unuttum ben demek boşver işi dışardaysan o daha mühim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?