- 12 Haziran 2019
- 19.786
- 122.059
- 598
- 37
Bende bunun farklı rengi var neyli hatırlayamadım şimdi ama lavanta olabilir belki. İlk başta güzel kokuyor ama hemen gidiyor kokusu . Benim parke değil de Marley yüzey ondandır belkiAsperox sarı olan var şu an evde
Hepsinin gidiyor ya sık sık silicen işte tazelensin gahshaBende bunun farklı rengi var neyli hatırlayamadım şimdi ama lavanta olabilir belki. İlk başta güzel kokuyor ama hemen gidiyor kokusu . Benim parke değil de Marley yüzey ondandır belki
Hep siliyimHepsinin gidiyor ya sık sık silicen işte tazelensin gahsha
Şu mesajı gördüm kapatıyorum instağğramıYatak odası, mutfak, oturma odasını süpürdüm
Nevresimleri değiştirdim
Odaları havalandırdım
Wc ler yıkandı
Yemekler pişiyor
Bulaşık makinesini yerleştirdim, elde yıkanacakları yıkadım
Ee bu bennnn BonusummŞUnu da koyayım öyle aynı böyle seviyorum bizim kediyi
Bİ de kızıyorum arkasından köpek gibi ısırıyosun diyeEe bu bennnn Bonusummbakıyımm bir daha ahanda bennn
2 gözlü zımbırtı daha var
Senin saçlar uzundu dimi tak dur
Napiyon teyze yaa
Ayy bayılıyorum böyle mis gibi düzenleme kutu kutu hersey sıralı miss gibiYok canım dolap içine değil toka koyim diye açtım fena olmuş döktüm düzelttik işte bi de bunun boya kalem olanı var
Gerçekten insanin cani çekiyorCanım çekti bi su yapim
Bende bende popoya vuruyorum sonra geliyor pıt pıt yap diye arkasını dönüyorBİ de kızıyorum arkasından köpek gibi ısırıyosun diye
Evet Bonusum formaya göre renk renk alasım var bir gelsin kalitesine göre bakacamSenin saçlar uzundu dimi tak dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?