- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
Çiçek bakmak basit değil bir sanatBende hiç bakamadım çiçekkurudular
spor niyetine sayılmazçocuklarla biraz oyun oynadık spor niyetine
Ayy teşekkür ederim abla ama öyle büyük bişey değil ya eşimin terliğinin altı sökülmüş de ince keçe aldım ben de onu dikmeye çalışıyordumAyşen ne güzel marifetlisin öyle dikişte biliyosun demek
Ayyy maşallah maşallah hepsi çok güzel ömürleri uzun olsun
oklavayla evdekileri kovalayimspor niyetine sayılmazkaçma hadi bekliyorum
Yok canım market toprağı alma ev için.Markette satılan çiçek toprağıyla mı değiştiriyim içine bi şey koymam lazım mı
Anaaa hep market toprağı alıyoruz biz haaaa. Al sana yeni bilgi sinek ondan mı oluyorYok canım market toprağı alma ev için.
Çİçekçilerde vardır farklı toprak paketin üstüne bak cocopeat yazar onlar daha hafif toprak olduğu için fazla su tutmuyor çürütmüyor küf kokusu olmuyor.
MArket toprağı sineklenir falan çok da uygun olur fiyatı.
Anaaa hep market toprağı alıyoruz biz haaaa. Al sana yeni bilgi sinek ondan mı oluyor
Abla sen baya uzman olmuşsun yaaYok canım market toprağı alma ev için.
Çİçekçilerde vardır farklı toprak paketin üstüne bak cocopeat yazar onlar daha hafif toprak olduğu için fazla su tutmuyor çürütmüyor küf kokusu olmuyor.
Çürütünce bir sürü çiçek ulan dedim bi dur noluyor :) çiçekçinin tavsiyeleriyle kendi öğrendiklerim yetti şükürAbla sen baya uzman olmuşsun yaa
Ben de bir sürü Orkide kaybettim ya onların dilinden anlayana kadar. Son 6 ayda da 4 5 çiçek daha kaybettim onlar niye gitti hala anlayamadım yerlerini değiştirecek oldum daha değiştirmeden patır patır gittiler hissettiler herhaldeÇürütünce bir sürü çiçek ulan dedim bi dur noluyor :) çiçekçinin tavsiyeleriyle kendi öğrendiklerim yetti şükür
Aa ben de almıştım solucan gübresi ama daha doğru dürüst kullanamadım denicemaysen- mesela salon çiçeklerine solucan gübresi koydum 1 sene de çok büyüdüler çok faydasını gördüm
Burda 1 tane cıcekci var ondada toprak yok sanırım internette var mıdır kiYok canım market toprağı alma ev için.
Deve tabanına da koyuyum mu solucan gübresi ? 2 tane yuka var onun toprağı nasıl olmalı bonus bilgin var mı ?aysen- mesela salon çiçeklerine solucan gübresi koydum 1 sene de çok büyüdüler çok faydasını gördüm
Hoş geldinnnAy supersiniz keske daha önce bulsaydım sizi ben yeniyim bu arada herkese merhaba
Evliliğimin ilk ayları deli gibi temizlik yapardım fakat sonra ne oldu bilmiyorum saldım cayıra mevlam kayıra oldum iyice bu sorunu nasıl aşacağım tavsiye verebilen olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?