- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
HoşgeldinAy supersiniz keske daha önce bulsaydım sizi ben yeniyim bu arada herkese merhaba
Evliliğimin ilk ayları deli gibi temizlik yapardım fakat sonra ne oldu bilmiyorum saldım cayıra mevlam kayıra oldum iyice bu sorunu nasıl aşacağım tavsiye verebilen olur mu acaba
Bende bahçe için alacağım çileklere ve domates, biber ,patlıcan ekecegim yere burada 25 kg torbalarda oluyor çarşıda marka ayrımı yapmadım hiç ama verimi arttırıyorBu şekilde pakette toprağa benziyor solucan gübresi ondanda dolu 2 avuç karıştırıyorum saksıya yetiyor zaten çok aşırı güçlü bir şey değil öyle yakma falan olmuyormuş.
Vera marka olur tropikal marka zaten çok iyi gartengold marka da harika.
HoşgeldinizAy supersiniz keske daha önce bulsaydım sizi ben yeniyim bu arada herkese merhaba
Evliliğimin ilk ayları deli gibi temizlik yapardım fakat sonra ne oldu bilmiyorum saldım cayıra mevlam kayıra oldum iyice bu sorunu nasıl aşacağım tavsiye verebilen olur mu acaba
Onlara da tam aksi bahçe toprağı ve senin aldıkların oluyor solucan gübresi verebilirsin ya toz ya sıvı sağlıklı besin en azındanBende bahçe için alacağım çileklere ve domates, biber ,patlıcan ekecegim yere burada 25 kg torbalarda oluyor çarşıda marka ayrımı yapmadım hiç ama verimi arttırıyor
Oyy yerim ben onuGünaydın
Dün hiç yazamadım buraya
Benim bebe 2 gündür çok fena doğru dürüst uyuyamıyor gaz sancıları başladı sanırım, dün sadece robot süpürdü
Evi havalandırdım, birde yemek yaptım
Okurken yoruldumGünaydın❤
Dün tatildi yeğenlerle gezmeler tozmazlar yapıldı ❤
Eve geldim ki ben ben değildim yorulmuşum
Bugün yine yoğunum
Saat 11 de annemin doktor kontrolü var
Bugün buranın pazarı 9:30 gibi acele pazar işi yapicam
Ve kızkardeşimin gorumcenin oğlunun nişanı var salonda düğün şeklin de olucakmış ne gerek varsa
yigenlere bakıcam kuaför isleri süslenmeler püslenmeler yapıcaklar kardeşim ve gelinimiz
Çocuklarla çıldırmali yoğrulmalı bir gün ve akşam nisan var ❤
ve benim kaç beygir gücü enerji almam gerekiyor acaba bilemiyorum
Bari cuceklenem⚘
Oyy yerim ben onucanım tecrübelisin, masaj falan yapıyorsan, rahatlar biraz diye düşünüyorum
Günaydın❤
Dün tatildi yeğenlerle gezmeler tozmazlar yapıldı ❤
Eve geldim ki ben ben değildim yorulmuşum
Bugün yine yoğunum
Saat 11 de annemin doktor kontrolü var
Bugün buranın pazarı 9:30 gibi acele pazar işi yapicam
Ve kızkardeşimin gorumcenin oğlunun nişanı var salonda düğün şeklin de olucakmış ne gerek varsa
yigenlere bakıcam kuaför isleri süslenmeler püslenmeler yapıcaklar kardeşim ve gelinimiz
Çocuklarla çıldırmali yoğrulmalı bir gün ve akşam nisan var ❤
ve benim kaç beygir gücü enerji almam gerekiyor acaba bilemiyorum
Bari cuceklenem⚘
Ben senin minnosu yerim cennet kokuluYapmaz mıyız, eşim ayrı ben ayrı yapıyorum, uyuyor yatağına koyuyoruz hoop 15 dk sonra basıyor yaygarayı, buda yeni çıktı, bir dönem galiba düzelecek Allahın izniyle, diğer çocuklara pek vakit ayıramıyorum ondan biraz üzüldüm
Okurken yoruldum, Allah kolaylık versin, kolaylıkla geçsin, her işiniz rast gitsin
Sizde benim minnoşuma dua edin kolaylıkla geçsin bitsin şu gazlar, uykuları düzelsin, benim sütüm çoğalsın
Ben senin minnosu yerim cennet kokulu
RABBİM rahatsızlığı gidersin inşallah hem sen hem bebeğin rahatlasın uykusu güzelleşsin anne sütü yarasın serpilsin büyüsün sağlıkla ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?