Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hoşgeldin
Profil fotoğrafından hayvan seven biri olduğunu düşünüyorum

-Hayal nette dolu canım yoksa orda hiç uğraşma netten al.

İçerdeki bütün çiçeklere aynısından koyabilirsin.
Yuka bakmadım ama starliçe vardı ablamda onu da bu dediğim toprağa diktik.

Çok büyük saksılar oluyor ya onlara diktik biz torak perlitli olmasına rağmen perlit hemde kil bilyesi ekledik.

Bu şekilde pakette toprağa benziyor solucan gübresi ondanda dolu 2 avuç karıştırıyorum saksıya yetiyor zaten çok aşırı güçlü bir şey değil öyle yakma falan olmuyormuş.

Vera marka olur tropikal marka zaten çok iyi gartengold marka da harika.

Eklentiler

• Screenshot_20240424_075125_Trendyol.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 33
Bende bahçe için alacağım çileklere ve domates, biber ,patlıcan ekecegim yere burada 25 kg torbalarda oluyor çarşıda marka ayrımı yapmadım hiç ama verimi arttırıyor

Hoşgeldiniz
bu topikten faydalanabilirsiniz. Günlük yaptığımız işleri yazıp, birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz.

Bende bahçe için alacağım çileklere ve domates, biber ,patlıcan ekecegim yere burada 25 kg torbalarda oluyor çarşıda marka ayrımı yapmadım hiç ama verimi arttırıyor
Onlara da tam aksi bahçe toprağı ve senin aldıkların oluyor solucan gübresi verebilirsin ya toz ya sıvı sağlıklı besin en azından

Oyy yerim ben onu canım tecrübelisin, masaj falan yapıyorsan, rahatlar biraz diye düşünüyorum

Günaydın

Dün tatildi yeğenlerle gezmeler tozmazlar yapıldı ❤

Eve geldim ki ben ben değildim yorulmuşum

Bugün yine yoğunum

Saat 11 de annemin doktor kontrolü var
Bugün buranın pazarı 9:30 gibi acele pazar işi yapicam
Ve kızkardeşimin gorumcenin oğlunun nişanı var salonda düğün şeklin de olucakmış ne gerek varsa

yigenlere bakıcam kuaför isleri süslenmeler püslenmeler yapıcaklar kardeşim ve gelinimiz

Çocuklarla çıldırmali yoğrulmalı bir gün ve akşam nisan var ❤

ve benim kaç beygir gücü enerji almam gerekiyor acaba bilemiyorum

Bari ciceklenem

Son düzenleme:
Okurken yoruldum paremmm Allah kolaylık versin

Oyy yerim ben onu canım tecrübelisin, masaj falan yapıyorsan, rahatlar biraz diye düşünüyorum

Yapmaz mıyız, eşim ayrı ben ayrı yapıyorum, uyuyor yatağına koyuyoruz hoop 15 dk sonra basıyor yaygarayı, buda yeni çıktı, bir dönem galiba düzelecek Allahın izniyle, diğer çocuklara pek vakit ayıramıyorum ondan biraz üzüldüm

Okurken yoruldum, Allah kolaylık versin, kolaylıkla geçsin, her işiniz rast gitsin

Sizde benim minnoşuma dua edin kolaylıkla geçsin bitsin şu gazlar, uykuları düzelsin, benim sütüm çoğalsın

Ben senin minnosu yerim cennet kokulu

RABBİM rahatsızlığı gidersin inşallah hem sen hem bebeğin rahatlasın uykusu güzelleşsin anne sütü yarasın serpilsin büyüsün sağlıkla ❤❤

Ben senin minnosu yerim cennet kokulu

RABBİM rahatsızlığı gidersin inşallah hem sen hem bebeğin rahatlasın uykusu güzelleşsin anne sütü yarasın serpilsin büyüsün sağlıkla ❤❤

Duanın güzelliği
Teşekkür ederiz teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…