Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tantuni yapicam fikir olursa
Bende başkasından gördüm

Ayağıma bisi oldu eminim çarpma burkma olmadı ama altı şişmiş biraz basamıyorum. Topuk dikeni mi acaba hiçte bilmiyorum o nasıl ağrır.
Ayakta fazla kalmaktan yorulmuş olabilirsin belki bilemiyorum. Buz kompleksi yap biraz loram iyi gelir inşaAllah

ben iyiyim canım çok şükür senin neşene hayran oluyorum. maşallah bende herkese sormak istiyorum ama okumaya bile zor yetişiyorum.

Ayağıma bisi oldu eminim çarpma burkma olmadı ama altı şişmiş biraz basamıyorum. Topuk dikeni mi acaba hiçte bilmiyorum o nasıl ağrır.
Dikkat et Loracım.
Çok aktifsin
Buz koyabilirsin.
Ayaklarını yukarı kaldır yat biraz.
Geçmiş olsun

ben iyiyim canım çok şükür senin neşene hayran oluyorum. maşallah bende herkese sormak istiyorum ama okumaya bile zor yetişiyorum.
Allah iyilik versin papatyamm
Halimize şükür, neşemizi kaybetmeyelim

Aynen öyle, bazen sayfaları atlıyorum malesef bu sıra her şeyi takip edemiyorum ama yine de kopmuyorum, akıştayım

Ya evet kızım çok yiyor paketli gıda. Artık kesin bi karar alıp eve girdirmemem lazım

Evet onunla konuşmuştuk

Yaa evet Kayseri güzeldir. Hangi köy acaba o da önemli :))))
Sarız in bir köyu ama tam hatırlamıyorum şuan

Aktif Lora topuk dikeninde şiş olmaz ama şiş varmış gibi dolgunluk aşırı acı oluyor sabahları asla yere basamazsın seninki böyle mi geçmiş olsun
Değil o zaman. Anlık oldu baktım bileğimde şişmeye başlamış. Geçmezse gideyim bi. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…