- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
Tantuni yapicam fikir olursaSelam dişi kuşlar
Sabah öyle işler ederken arkadaş kahve içmeye çağırdı.
El birliğiyle iş yapmamı engelliyor herkes, evren iş yapmamı istemiyor.
Evren kimse?
Gittim kahvemi içtim, kurabiye yedim
Sonra oğlanımla markete gittik gezdik yürüdük
Eve geldim kurutmadan çıkanları katladım
Dağ gibi çamaşır şeysini erittim yerleştirdim
Süpürge yaptım
Toz aldım
Banyo wcler yıkadım
Oğluşu yıkadım, kızlar yıkandı tekrar ortalık topladım dolayısıyla
Sıra geldi akşam yemeğine
Düşünce aşamasındayım hala
Ayakta fazla kalmaktan yorulmuş olabilirsin belki bilemiyorum. Buz kompleksi yap biraz loram iyi gelir inşaAllahAyağıma bisi oldu eminim çarpma burkma olmadı ama altı şişmiş biraz basamıyorum. Topuk dikeni mi acaba hiçte bilmiyorum o nasıl ağrır.
Çok iyiTantuni yapicam fikir olursa
Bende başkasından gördüm
ben iyiyim canım çok şükür senin neşene hayran oluyorum. maşallahBu arada herkes iyi de mi?
Mental fiziksel olarak iyisiniz inşallah.
İyi olun
Bazen her birinize tek tek hatrınızı sormak istiyorum ama yetişemiyorum bu ara buraya da eve de kendime de, karışık yoğunum biraz.
Siz sordum farzedin beğenilerimle.
İnşallah iyi olun
İçimden geldi
Dikkat et Loracım.Ayağıma bisi oldu eminim çarpma burkma olmadı ama altı şişmiş biraz basamıyorum. Topuk dikeni mi acaba hiçte bilmiyorum o nasıl ağrır.
Allah iyilik versin papatyammben iyiyim canım çok şükür senin neşene hayran oluyorum. maşallahbende herkese sormak istiyorum ama okumaya bile zor yetişiyorum.
Evet buz koyayım ablamAyakta fazla kalmaktan yorulmuş olabilirsin belki bilemiyorum. Buz kompleksi yap biraz loram iyi gelir inşaAllah
Sarız in bir köyu ama tam hatırlamıyorum şuanYa evet kızım çok yiyor paketli gıda. Artık kesin bi karar alıp eve girdirmemem lazım
Evet onunla konuşmuştuk
Yaa evet Kayseri güzeldir. Hangi köy acaba o da önemli :))))
Değil o zaman. Anlık oldu baktım bileğimde şişmeye başlamış. Geçmezse gideyim bi. Teşekkür ederimAktif Lora topuk dikeninde şiş olmaz ama şiş varmış gibi dolgunluk aşırı acı oluyor sabahları asla yere basamazsın seninki böyle mi geçmiş olsun
Akrep in kalpi nin durumuda vahimEki Görüntüle 3430983 Ya başağın kalbi kırık
Burktun kesin farketmeden durduk yere şişmez ki uzatıp buz koy bakalımDeğil o zaman. Anlık oldu baktım bileğimde şişmeye başlamış. Geçmezse gideyim bi. Teşekkür ederim
Ay sorma benim kız akrep dağlara taşlaraAkrep in kalpi nin durumuda vahim
Olabilir ya belki farketmedimBurktun kesin farketmeden durduk yere şişmez ki uzatıp buz koy bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?