Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.850 167.401 798 Bugün 16:26 Konu Sahibi Konu Sahibi Nego #291.841 ne oluyor neyi kaçırdım ben yine
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.850 167.401 798 Bugün 16:27 Konu Sahibi Konu Sahibi Nego #291.842 ilknurrr22 canım iyiki doğdun sağlıklı yaşların olsun
Pinhan Kendinsin geç kaldığın Pro Üye 24 Ekim 2019 8.205 50.453 548 Bugün 16:51 Konu Sahibi Konu Sahibi Nego #291.843 Nane Limon Kabugu .!.: Geç oldu ama Doğum günün kutlu nice senelere inşallah Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum
Nane Limon Kabugu .!.: Geç oldu ama Doğum günün kutlu nice senelere inşallah Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum
Pinhan Kendinsin geç kaldığın Pro Üye 24 Ekim 2019 8.205 50.453 548 Bugün 16:53 Konu Sahibi Konu Sahibi Nego #291.844 Selamlar uğrayamadım buraya Bugun konserve şakşuka yaptım, o işlerle uğraştım saatlerce. Ortalık toparladım, mutfak temizledim. Süpürdüm sildim. Lavabo yıkadım. Kızımı kuaföre götürdüm saç kestirdi geldim. Devrildim şuan.. Bitiğim... Yemeğe annemlere gidicez, bir de onu yapamadım
Selamlar uğrayamadım buraya Bugun konserve şakşuka yaptım, o işlerle uğraştım saatlerce. Ortalık toparladım, mutfak temizledim. Süpürdüm sildim. Lavabo yıkadım. Kızımı kuaföre götürdüm saç kestirdi geldim. Devrildim şuan.. Bitiğim... Yemeğe annemlere gidicez, bir de onu yapamadım
Gilmors Nirvana Kayıtlı Üye 20 Nisan 2009 5.463 1.684 698 Bugün 16:54 Konu Sahibi Konu Sahibi Nego #291.845 sweetgirlcandy .!.: Dışardaydık bahçeye markete falan gittik geldik. Hafif baş ağrım vardı bi anda feci şekilde arttı midem falan bulandı ay çok kötüydüm. Eşim okudu biraz hafifledi. Migren ağrısı çekenlerin Allah yardımcısı olsun yaaa ne fena bişey Genişletmek için tıkla... Çok gecmis olsun dikkat et canım benim mide bulantısı da en kötüsü tansiyona baktın mı aniden düşmüş olabilir
sweetgirlcandy .!.: Dışardaydık bahçeye markete falan gittik geldik. Hafif baş ağrım vardı bi anda feci şekilde arttı midem falan bulandı ay çok kötüydüm. Eşim okudu biraz hafifledi. Migren ağrısı çekenlerin Allah yardımcısı olsun yaaa ne fena bişey Genişletmek için tıkla... Çok gecmis olsun dikkat et canım benim mide bulantısı da en kötüsü tansiyona baktın mı aniden düşmüş olabilir
Umutun Annesi Guru Pro Üye 28 Ekim 2022 9.992 29.387 478 29 Bugün 17:07 Konu Sahibi Konu Sahibi Nego #291.846 ilknurrr22 .!.: Selam kızlar Sabah çocukların kahvaltısını yaptırdım Beslenmelerini hazırladım Eşimede hazırlıyorum işe gidince yiyo Yatakları topladım Bulaşık makinesini boşalttım Meteyi okula götürdüm geldim Bamyayı temizledim yıkadım Komsuya cıktım cay ictim Geldim bamyayı pisirdim Süt pisirdim Evi süpürdüm Sildim Toz aldım Tuvaletleri yıkadım Duş aldım cıktım Cocukları aldım geldim yemeklerini yedirdim Kahvemi aldım oturuyorum Genişletmek için tıkla... Eşin istediği gibi bir işe girdi mi ?
ilknurrr22 .!.: Selam kızlar Sabah çocukların kahvaltısını yaptırdım Beslenmelerini hazırladım Eşimede hazırlıyorum işe gidince yiyo Yatakları topladım Bulaşık makinesini boşalttım Meteyi okula götürdüm geldim Bamyayı temizledim yıkadım Komsuya cıktım cay ictim Geldim bamyayı pisirdim Süt pisirdim Evi süpürdüm Sildim Toz aldım Tuvaletleri yıkadım Duş aldım cıktım Cocukları aldım geldim yemeklerini yedirdim Kahvemi aldım oturuyorum Genişletmek için tıkla... Eşin istediği gibi bir işe girdi mi ?
Umutun Annesi Guru Pro Üye 28 Ekim 2022 9.992 29.387 478 29 Bugün 17:08 Konu Sahibi Konu Sahibi Nego #291.847 Pinhan .!.: Selamlar uğrayamadım buraya Bugun konserve şakşuka yaptım, o işlerle uğraştım saatlerce. Ortalık toparladım, mutfak temizledim. Süpürdüm sildim. Lavabo yıkadım. Kızımı kuaföre götürdüm saç kestirdi geldim. Devrildim şuan.. Bitiğim... Yemeğe annemlere gidicez, bir de onu yapamadım Genişletmek için tıkla... Şakşuka nedir ??
Pinhan .!.: Selamlar uğrayamadım buraya Bugun konserve şakşuka yaptım, o işlerle uğraştım saatlerce. Ortalık toparladım, mutfak temizledim. Süpürdüm sildim. Lavabo yıkadım. Kızımı kuaföre götürdüm saç kestirdi geldim. Devrildim şuan.. Bitiğim... Yemeğe annemlere gidicez, bir de onu yapamadım Genişletmek için tıkla... Şakşuka nedir ??
Umutun Annesi Guru Pro Üye 28 Ekim 2022 9.992 29.387 478 29 Bugün 17:10 Konu Sahibi Konu Sahibi Nego #291.848 Bonus dikkat et kendine
Nane Limon Kabugu Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 1 Aralık 2021 14.930 54.407 548 35 Bugün 17:24 Konu Sahibi Konu Sahibi Nego #291.849 Umutun Annesi .!.: Şakşuka nedir ?? Genişletmek için tıkla... Patlıcan yemeği biberle birlikte kızartıp konserve yapmış Yemek bölümünde konum vardı benim Konu 'Yoğurtlu Makarna Salatası ve Şakşuka - Dost Doğurt Sponsorluğunda' Mezeler - Ordövrler - Yoğurtlu Makarna Salatası ve Şakşuka - Dost Doğurt Sponsorluğunda
Umutun Annesi .!.: Şakşuka nedir ?? Genişletmek için tıkla... Patlıcan yemeği biberle birlikte kızartıp konserve yapmış Yemek bölümünde konum vardı benim Konu 'Yoğurtlu Makarna Salatası ve Şakşuka - Dost Doğurt Sponsorluğunda' Mezeler - Ordövrler - Yoğurtlu Makarna Salatası ve Şakşuka - Dost Doğurt Sponsorluğunda
Umutun Annesi Guru Pro Üye 28 Ekim 2022 9.992 29.387 478 29 57 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi Nego #291.850 Nane Limon Kabugu .!.: Patlıcan yemeği biberle birlikte kızartıp konserve yapmış Yemek bölümünde konum vardı benim Konu 'Yoğurtlu Makarna Salatası ve Şakşuka - Dost Doğurt Sponsorluğunda' Mezeler - Ordövrler - Yoğurtlu Makarna Salatası ve Şakşuka - Dost Doğurt Sponsorluğunda Genişletmek için tıkla... Baktım
Nane Limon Kabugu .!.: Patlıcan yemeği biberle birlikte kızartıp konserve yapmış Yemek bölümünde konum vardı benim Konu 'Yoğurtlu Makarna Salatası ve Şakşuka - Dost Doğurt Sponsorluğunda' Mezeler - Ordövrler - Yoğurtlu Makarna Salatası ve Şakşuka - Dost Doğurt Sponsorluğunda Genişletmek için tıkla... Baktım
Umutun Annesi Guru Pro Üye 28 Ekim 2022 9.992 29.387 478 29 22 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi Nego #291.851 Verdiğim ödevdeki pervanelerin tozunu aldım sildim. Eşimle erken yedik yemek. Bulaşık makinesini çalıştırdım. umut uyandı.. Çorba yedirdim. Oyuncak oynuyor. Umut .
Verdiğim ödevdeki pervanelerin tozunu aldım sildim. Eşimle erken yedik yemek. Bulaşık makinesini çalıştırdım. umut uyandı.. Çorba yedirdim. Oyuncak oynuyor. Umut .