Bu izleyenler kim şimdi
Gerçekten mi inanamıyorum
Şimdi anladımSürekli yazdığımız için konu akışta görünüyor siteyi ziyaret eden üye veya üye olmayanlar da tıklıyor.
Ya beğenip okuyor ya da çıkıyor
Amin sağolasın canım.Allah şifa versin
Bi yerde çocukların boyundan aşağı göğsüne,sırtına ılıtılmış çörekotu yağı sürüp gece uyutunca sabahında toparlandığını duydum.
Sağolasın pinhoşumsweetgirlcandy
-Hayal
Allah şifa versin kızlar, gelmiş geçmiş olsun.
Bir öyle bir böyle havalar,kendimizi de yorduysak hastalık kaçınılmaz şu sıra.
Dinlenin
Aha o saç benim saçım işteYarın sabah 1 saat daha erken kalkıp kızların saçına maşa yapıcam
Dans yarışmaları var okulda.
Kızlarımdan birinin saçı baya zor şekil alıyor acayip ince telli ve düz.
Sprey sıkıcam.
Ama bir bukle yaparken, önceki yaptığım bukle akıyo o kadar zor ki, napıcaksam Allah yardımcım olsunStres altındayım resmen.
İnşallah güzel olur.
Gerçi kendisi hemen beğeniyo yavrum, olmadığını düşünmüyor
Benimki de akrep ve herkesin işine koşar uyuz oluyorum noktaAkrep burcuinatçılığı da var bence
Ortaöğretim üniv henüz mezun değilimHangi bölümden gireceksiniz lisans önlisans ortaöğretim
Aaaa yeşil gözlü müsünMavi gözün nazarı değer derler ben yeşilden kurtarıyorum
Coğrafyadan başladım bu akşam video izliyorum ezberim iyi demissken çocuklardan onceymis onuda fark ettim ilk gündenAz bi zaman kaldı. Ezberinize güveniyorsanız tarihten başlayın coğrafya ile birlikte
Bana hayallerinden bahsetsene cici kızAaaa yeşil gözlü müsünhayallerimdeki değilsin dııt
Bu sene en azından başlamış olursun. 2026 ya daha sıkı hazırlanırsınCoğrafyadan başladım bu akşam video izliyorum ezberim iyi demissken çocuklardan onceymis onuda fark ettim ilk gündenkendi kendime deneme gibi bsy olacak bakalım
Esmer kara kaşlı kara gözlü bir bonusBana hayallerinden bahsetsene cici kız
Anlamaz zaten hatta sesinden korkabilirBugün solotürk gösterisi var kızı götürecektim nasip değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?