Bir doktorla görüştüm ama 1500 TL muayene ücreti istedi en iyisi devlete gitmek
Vaktin var o zaman daha youtubeda in konuları izleyip konu bitiminde hemen sorusunu çözersen oturur konular. Hafta da 1 de deneme yapabilirsen iyi olur ilerlemeni görürsün.Ortaöğretim üniv henüz mezun değilim
Uygulamadan sadece sesli indirebilirsin dinlemek içinReklamsız Kuran süre rukye ayet dinleyeceğim bir YouTube kanalı varmıdır bildiğiniz
Bakara suresi açtım bin defa reklam cikti
Diyanet Kur'an uygulamasını indirip oradan dinleyebilirsinReklamsız Kuran süre rukye ayet dinleyeceğim bir YouTube kanalı varmıdır bildiğiniz
Bakara suresi açtım bin defa reklam cikti
Ben kahve içen biri değilim ama sabah tekrar yatacaksam içiyorum o an uyuyorum ama yarım saat sonra dinç uyanıyorum kahveden sanırımEvde kuru kayısı erik incir vs. varsa bir kaç tane ye tok tutar belli bir süre. Uyuyacaksan da tok uyursunkahve içersen de rahat içmiş olursun
Hangi uygulama acabaUygulamadan sadece sesli indirebilirsin dinlemek için
Teşekkürler canımDiyanet Kur'an uygulamasını indirip oradan dinleyebilirsin
Kahvedendir kendimden biliyorumBen kahve içen biri değilim ama sabah tekrar yatacaksam içiyorum o an uyuyorum ama yarım saat sonra dinç uyanıyorum kahveden sanırım
Bakara suresini tek de dosya şeklinde indirebilirsin sanırımTeşekkürler canım
Teşekkürler canımBakara suresini tek de dosya şeklinde indirebilirsin sanırım
Salı günü deneme uçuşu yaptılar da çok hoşuna gitti korkmadı hiçAnlamaz zaten hatta sesinden korkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?